Tedi Cortex
Batonga
Igrač
Reaction score:0
1. Ime , Prezime
Teodoro , Vitelli
Statičan ID: [642-721]
2. Godine i datum rođenja
Imam 27 godina – rođen 24.02.1998
3. Fotografije lika
4. Pol
Muški
5. Religija
Rimokatolička
6. Nacionalnost
Italijanska
(balkansko poreklo po majci)
7. Roditelji
Otac: Marco Vitelli
Majka: Elena Vitelli (rođena Petrović)
7.1. Braća / sestre
Imam starijeg brata, Dominic „Dom“ Vitelli. Naš odnos je zasnovan na međusobnom poverenju, poštovanju i porodičnim vrednostima.
8. Izgled
Imam ozbiljno i odlučno držanje, sa oštrim crtama lica i izraženim pogledom koji odaje proračunatost i samopouzdanje. Moja kosa je kratko ošišana i uredno stilizovana, a brada i brkovi su umereno podšišani i uredni.
Na sebi nosim belu majicu sa grafikom i natpisom, koja je u kombinaciji sa svetloplavim pantalonama modernog kroja i belim patikama sa detaljima u boji, stvarajući ležeran, ali uredan stil. Preko ramena nosim torbicu, praktičnu i diskretnu, dok sat na ruci doprinosi organizovanom i promišljenom utisku.
Ruke su mi prekrivene tetovažama, koje daju vizuelni nagoveštaj na ličnost i iskustva koja sam stekao tokom života. Celokupan izgled kombinuje urbano, diskretno oblačenje sa detaljima koji naglašavaju moju samostalnost i ozbiljnost, čineći me prepoznatljivim, ali neupadljivim.
9. Karakteristične osobine
Na desnoj šaci imam manji ožiljak koji sam zadobio tokom fizičkog sukoba u tinejdžerskim godinama. Taj ožiljak me podseća da je samokontrola važnija od sirove snage.
10. Obrazovanje
Završio sam srednju školu u Italiji. Najveći deo znanja stekao sam kroz iskustvo, porodične obaveze, rad sa ljudima i organizaciju poslova.
11. Stil života
11.1. Rano detinjstvo (0–3 godine)
Odrastao sam u mirnom, ali strogo uređenom domaćinstvu u Italiji. Od malih nogu naviknut sam na red i rutinu – svakodnevica je bila ispunjena pravilima i očekivanjima koja su mi postavljali roditelji. Naučio sam da posmatram i upijam svaki detalj oko sebe, da prepoznam kada treba biti miran i kada pažljivo pratiti okolinu. Već u ovom periodu formirao se moj osećaj za stabilnost i sigurnost, koji i danas utiče na moj način života.
11.2. Detinjstvo (3–12 godina)
Tokom detinjstva učio sam da poštujem autoritet i da se držim pravila bez pitanja. Bio sam radoznao, ali povučen – više sam posmatrao nego što sam govorio. Učio sam važnost strpljenja i kontrole, i kako svaka greška nosi posledice. Učio sam od brata i roditelja kako se ponašati u društvu i kako graditi poverenje kroz male, svakodnevne odluke. Već tada sam počeo da razvijam osećaj odgovornosti koji me prati i danas.
11.3. Tinejdžerske godine (12–18 godina)
Tokom tinejdžerskih godina moj život postaje složeniji i pun novih izazova. Počinjem da razumem porodične obaveze i težinu prezimena Vitelli. Učim kako da kontrolišem emocije, kako da ne reagujem impulsivno i kako da izbegnem nepotrebne konflikte. Ove godine su me naučile važnosti strpljenja, pažljivog planiranja i posmatranja ljudi oko sebe. Brat mi je često bio podrška i uzor, ali sam istovremeno učio i samostalno donositi odluke.
11.4. Mladost (18–30 godina)
Ulaskom u punoletstvo moj život postaje ozbiljniji i odgovorniji. Počinjem da se uključujem u realne obaveze i situacije koje zahtevaju pouzdanost, diskreciju i proračunatost. Razvijam sposobnost da sagledam stvari iz više uglova i da donosim odluke bez žurbe. Ljudi su počeli da me doživljavaju kao smirenu i pouzdanu osobu, spremnu da preuzme odgovornost kada je potrebno. Ovo je period u kojem sam oblikovao svoj profesionalni i lični pristup životu – rad, disciplina i strpljenje postali su osnovne vrednosti mog svakodnevnog života.
11.5. Zrelost (30–60 godina)
/
11.6. Starost (60–80 godina)
/
11.7. Starost (80+ godina)
/
12. Sadašnje vreme — kako sada živim
Trenutno živim u manjem stanu u Beogradu. Vodim jednostavan i diskretan način života, bez nepotrebnog isticanja. Bavim se poslom vozača kamiona, što mi omogućava stabilne prihode i česta putovanja, kao i širenje poznanstava. Pored toga, povremeno se bavim preprodajom automobila, koristeći svoje znanje o vozilima i tržištu. Trudim se da moj svakodnevni život izgleda mirno i regularno, fokusiran na rad, stabilnost i lični napredak.
13. Planovi za budućnost
Moj plan je da kroz disciplinu, lojalnost i strpljenje izgradim stabilnu i pouzdanu poziciju unutar La Corte Familia. Želim da doprinesem njenoj dugoročnoj stabilnosti i razvoju, poštujući hijerarhiju i porodične vrednosti, bez nepotrebnog isticanja ili žurbe.
(OOC deo)
Trenuto sad dok pravim ovaj formular nije mi to to kroz dan dva menjam ime
Izvinite ipak za ovo
Last edited: