ODBIJENO RP-BIOGRAFIJA

Status
Not open for further replies.
T

Tomke_

Gost Prestolnice
Igrač
Reaction score:0
1. Prezime, Ime, Statičan (ID)
Milos Petrovic 592-678
2. Godine i datum rođenja
imam 20 godina,03.08.2005
3. 3 Fotografije lika (Celo lice, Levi profil, Desni profil)
Snimak ekrana 2025 12 28 154706
Snimak ekrana 2025 12 28 154732
Snimak ekrana 2025 12 28 154718

4. Pol
Muškog sam pola

5. Religija
Po veroispovesti sam hriscanin.

6. Nacionalnost
Moja nacionalnost je srpska. Rodjen sam i odrastao u Srbiji, gde sam
rano naucio kako funkcionise ulica i kome se može verovati, a kome ne.
7. Roditelji
Moj otac, Marko Petrovic, radio je razne fizičke poslove naravno i vozac kamiona , što je ostavilo trag na
celoj porodici jer je putovao po inostranstvu. Majka, Nevena Petrovic ,bila je domacica i trudila se da porodicu odrzi na okupu koliko je mogla.

7.1. (Ako postoji brat/sestra, navedite ovde sa kratkim opisom)
Nemam

8. Izgled (stil odevanja, frizura, crte lica)
Oblacim se kao biznismen, uglavnom neke kosulje i odela , to pokazuje da sam dzentlem.Frizura mi je moderna sa fadem.Na
rukama nemam nikakve tetovaze cak ni po telu. Pogled mi je hladan i proračunat ne
pokazujem emocije i retko ko može da proceni šta mi je sledeći potez.

9. Karakteristične osobine (madeži, ožiljci itd. - i njihovo poreklo)
Tetovaze nemam.Oziljak imam na desnoj ruci od noza koji me je rasekao dok sam sekao slaninu jos kao dete.Mladez imam jedan na ledjima i drugi na pupku.

10. Obrazovanje
Obrazovan sam. Zavrsio sam osnovnu i srednju skolu u Beogradu, ali
sam vrlo rano shvatio da se stvarno znanje ne stice u ucionici. Moje obrazovanje dolazi sa ulice ucenje
ljudi, citanje namera, procena rizika i snalaženje u kriznim situacijama. Znam više o psihologiji ljudi i pritisku
nego vecina skolovanih ljudi.

11. Stil života:
Cesto sam medju ljudima, komuniciram sa svima uvek moras postovati nekog da bi tebe postovali. Volim automobilizam, volim zurke i okupljanja, ipak najlepse se osecam u svom drustvu.
Cesto volim da menjam automobile, da ih sredjujem dodatno, a i jedan deo zarade dolazi iz trgovine njima. Sportski automobili, retki u gradu, to je nesto sto ce me uvek zanimati.
Sto se tice hobija, ponekad volim da pecam, kad mi treba mir ili zelim da odrzim sastanak na neki manje sumnjiv nacin.
Sto se posla u biznisu tice, imam svakodnevne aktivnosti za biznis i sastanke za saradnju sa drugim biznismenima. Uz to, vodim neke druge poslove kojima se bavimo i regrutujem nove clanove.

11.1. Rano detinjstvo (0-3 godine)
Rano detinjstvo izmedju 0 i 3 godine, bez jasnih secanja, ali uz stalnu prisutnost napetosti u porodici i okruženju. Jos tada sam
navikao da osecam atmosferu pre nego što je razumem.

11.2. Detinjstvo (3-12 godina)
Detinjstvo izmedju 3 i 12 godina, povuceno dete, ali izuzetno posmatracko. Retko sam verovao drugima, često sam proveravao ko sta prica i
zasto. Naucio sam da cutanje daje prednost.

11.3. Tinejdžerske godine (12-18 godina)
Tinejdzer izmedju 12-18 godina,smesno dete koje se volelo zezati i upoznavati ljude,ali retko sam verovao drugim ljudima.Upoznao sam dosta starijih ljudi koji su bili biznismeni i davali su mi savete za to sam sad tu gde jesam.

11.4. Mladost (18-30 godina)
Trenutno imam 20 godina i za sada ide sve okej biznis ide sirim se postepeno uz rad i trud sklapam puno prijateljstva sa drugim biznismenima i tako.

11.5. Zrelost (30-60 godina)
/

11.6. Starost (60–80 godina)
/

11.7. Starost (80+ godina)
/

12. Sadašnje vreme — kako lik sada živi
Nemam klasicne planove. Moj jedini cilj je opstanak i ocuvanje uticaja. Ako se ukaze prilika koristim je.
Ako se pojavi pretnja uklanjam je ili je izbegavam. Buducnost planiram iz dana u dan.
Ipak, iako volim spontanost i odluke u trenutku, zbog ljudi koji od mene zavise, na dugorocno planiram saveze sa drugim grupama iz grada u kom zivim.
Upoznajem ljude raznih profila i pokusavam da ocuvam kontakte u gradu.
Zbog prepoznatljivog stila i ponasanja, primecujem da me mnogo njih poznaje i zeli da bude u mom drustvu, ipak cuvam se jer nikad ne mogu da znam sta ko planira.
Verujem samo bratu, mojim ljudima i ljudima iz saveza. Nastojim da takvo razmisljanje usadim i drugim svojim kolegama.

14. Zaključak(Ovde ukratko napisete sta vas karakter zna, sme, itd...):
Kazu da sam vest sa oruzijem,moje misljenje da nisam u svemu bas vest ali sam u voznji vrhunski.
Sto se tice oruzija volim pistolj da korstim on me cini malo opasnim,precizan sam i volim da ga korstim kada je to potrebno.
U duelima sam hladan i odlucan, a kad sam nadjacam okrecem se pametnijim resenjima i pokusam da nametnem uslove, kako bi situaciju okrenuo u svoju korist.
Zbog dobre fizicke kondicije i adrenalinskih reakcija, RP-om mi je omogućeno da u stresnim situacijama
trcim duže i da vucem ili iznosim druge osobe u realnim granicama. Zbog izražene paranoje, RP-om mi je
omoguceno da u odredjenim situacijama reagujem nestabilno, podizem ton ili vicem kada se osecam ugrozeno.
Moj karakter zna da pregovara, brzo procenjuje situacije i donosi odluke pod pritiskom. Zivotni putevi
naveli su ga da ne veruje nikome, zbog cega u kriticnim trenucima reaguje impulsivno i intenzivno,
pokusavajuci da pretnju resi ili umanji u skladu sa okolnostima i realnim mogucnostima. Manipulise informacijama i procenjuje ljude.
Sposoban sam za vodjenje, organizaciju i prezivljavanje pod pritiskom. Psihicki nestabilan, paranoican, ali funkcionalan. Ne verujem
sistemu, ne verujem obecanjima verujem samo u iskustvo, instinkt i poteze koje sam spreman da povucem.

Last edited by a moderator:
Viseslav Ilic | Ben

Viseslav Ilic | Ben

Intergalakticka Jebacina
Igrač
Reaction score:34
Dobar dan !

Tvoja biografija je ODBIJENA. Povrsinska je, opisuj vise sebe u vise recenica i stavi u naslov Ime i Prezime ID karaktera.

Status
Not open for further replies.

Personalize

Top Bottom