ODBIJENO RP Biografija

Status
Not open for further replies.
L

Luka Bojovic

Gost Prestolnice
Igrač
Reaction score:0
    1. Prezime i ime + Statičan (ID) - Luka Gotti 363-463
    2. Godine i datum rođenja - 15.10. 2012.

3. Fotografije lika (Celo lice, levi profil, desni profil)
    4. Pol - Muski
      1778190731949
      1778190830879
      1778190849780
    5. Religija - Pravoslavna
    6. Nacionalnost - Amerikanac sa srpskim poreklom
    7. Roditelji (puno ime) - John Gotti i Ruby Noir
    8. Izgled (stil oblačenja, frizura, crte lica)stil oblacenja je gornji i donji deo crven ili sve crveno frizura zavezana u pundjucu na vrh glave crte lica lice mlado netaknuto
    9. Izgled (stil oblačenja, frizura, crte lica)

10. Obrazovanje osnovna skola odlican 5.00
    11. Stil života
      11.1. Rano detinjstvo (0-3 godine)u ranom detinjstvu sam bio okruzen porodicom i imao najvecu paznju majke:Ruby Noir i odbranu tate:John Gotti u daljem razvijanju sam poceo da radim od malih nogu kao dete bio sam miran i povucen,vise vezan za majku,dok sam od oca rano ucio sta znaci red,postovanje,i odgovornost.
      11.2. Detinjstvo (3-12 godina)od svoje 3. do 12. godine sam u 7 godina vec poceo da radim poslove koji su i oni radili a to je kriminal poceli su da me vode na zone i na pljacke fakcija dok ne naucim da radim taj posao koji me okruzivao do sada i okruzivace me u buducnosti u kojoj cu nadam se biti jos uspesniji da i ja vodim pljacke kao moj tata ali do svoje 14. godine sam otisao na svoju prvu pljacku odnosno rekli su mi da cu otici na svoju 1. veliku pljacku bio sam radoznao i svaki dan sam dosadjivao da me vode na veliku pljacku ali mi to nije uspelo do 13. godine u kojoj su me odveli na rls orbitu
      11.3. Tinejdžerske godine (12-18 godina)u periodu od 12. do 14. godine jer toliko imam sada sam napredovao mngo vise naucio da se pucam i odveli su me na prvu veliku pljacku u mom zivotu a to je bila rls orbita koju smo uspesno osvojili i dali su mi jacu pusku pa smo poceli da radimo redom sve pljacke koje postoje u gradu kada smo velike zavrsili uzeli smo i pljacke frakcija koje smo sve takodje zavrsili ali od polovine 13. do kraja 14. smo poceli da slabimo i gubimo ljude ali smo se popravili sto se tice prekrsaja pravila grada
      11.4. Mladost (18-30 godina)
      11.5. Zrelost (30-60 godina)
      11.6. Starost (60–80 godina)
      11.7. Starost (80+ godina)
  1. Opišite samo one tačke koje su relevantne za godine lika.
    12. Sadašnje vreme — kako lik sada živi Sada zivim napet i borben zivot u kojem ucim idalje da se pucam i u tome napredujem pokusao sam da naucim da se speed boostam ali to nikad necu nauciti nikako ne krsim pravila odnosno strogo ih postujem kao i moji roditelji sada imam dosta drugova koje do svoje sedme godine nisam imao jer sam bio veoma povuce veoma sam zadovoljan svojim uspehom do sada u ovom trenutku nosim jake puske sa sobom a tada sam nosio najslabije puske i padao na svakoj zoni ali kako sam napredovao sa pucanjem tako i sa puskama i opremom
    13. Planovi za budućnost U svojoj buducnosti se zamisljam da cu nositi combat mg na svakoj zoni i dacu imati izdrzljivi pancir uvek na sebi kako i poboljsati pucanje bas dosta i imati dovoljno para da ukoliko roditeljima nestane da mogu da dam i mam i tati po 20 miliona i da imam i za sebe 30 a s tim da vozim auto od 120 miliona
    14. Zaključak(Ovde ukratko napisete sta vas karakter zna, sme, itd...) Sve u svemu ja sam dobar i posten covek koji zna da uvek treba da postuje pravila grada znam sta radim i zbog cega radim isto znam sve sto ce da pomogne mojoj frakciji i uspehu smem da se zrtvujem za tatu i mamu i za svoju frakciju zbog toga sam jednom moga i glavu izgubiti ali nisam zalio zbog toga jer smo uzeli poslednju zonu koja je ostala da se uzme takodje smem da sam odem zbog frakcije na 20 policajaca jer kod nas vazi ona izreka svi za jednog jedan za sve

Stefan Belic | Mafija

Stefan Belic | Mafija

Šmeker
Forum Administrator
Quality Standards Team
Event Team
Igrač
Reaction score:64
Tvoja biografija NIJE PRIHVACENA
Razlog Odbijanja:

Lik je maloletan, dok je sama priča bazirana na ozbiljnom kriminalu, oružju i pljačkama, što nije realistično za taj uzrast.
Takođe, u biografiji se koriste gameplay/server termini poput „zona“, „RLS orbita“, „combat MG“, „speed boost“ i slično, što ne pripada RP biografiji karaktera.

Novu prijavu poslati za 7 dana.

Status
Not open for further replies.

Personalize

Top Bottom