RP Biografija

necc_a

necc_a

Batonga
Igrač
Učlanjen(a):Maj 31, 2026
Poruka:21
Reaction score:0
Poena:35
Starost:26
  1. Prezime i ime + Statičan (ID): Nemanja Stankovic 856-929
  2. Godine i datum rođenja: 26 31.08.2026
  3. Fotografije lika (Celo lice, levi profil, desni profil)
  4. Pol: Muski
  5. Religija: Pravoslavna
  6. Nacionalnost: Srbin
  7. Roditelji: Veljko Stankovic, Elena Stankovic
    7.1. Braća / sestre: Nemam
  8. Izgled: Visok oko 190cm. Frizura 0 (na celavo). Brada gusta uredno oblikovana (kratka full brada).
  9. Izgled: Oblačim se uglavnom jednostavno trenerke, duksevi, patike. Ne volim da se ističem više gledam da mi bude udobno.
  10. Obrazovanje: Završio sam srednju saobraćajnu. Hteo sam dalje ali nisam imao uslove za to pa sam morao da počnem da radim.
  11. Stil života: Vodim prilično miran i disciplinovan život, ne volim gužvu ni nepotrebno eksponiranje, više mi prija rutina i neki svoj ritam.Treniram redovno uglavnom teretanu jer mi to pomaže da držim fokus i da izbacim stres. Ne preterujem ali gledam da budem u formi i fizički spreman. Slobodno vreme najčešće provodim mirno sam ili sa par ljudi kojima verujem. Ne izlazim često, više volim opuštenu atmosferu nego klubove i gužvu.

11.1. Rano detinjstvo (0-3 godine)

Rođen u Beogradu u skromnoj porodici. Detinjstvo mu je bilo stabilno, roditelji su se trudili oko njega da mu ucine sve to mogu.

11.2. Detinjstvo (3-12 godina)

Kao dete bio je povučeniji, više je posmatrao nego što se nametao. Odrastao je u kraju gde je bilo raznih ljudi i brzo je naučio da ne veruje svakome.Otac ga je učio kako da razmišlja, ne samo kako da radi. Nije donosio odluke na brzinu, uvek je prvo gledao i slušao.
    Još tada je počeo da primećuje stvari koje drugi često preskoče način na koji ljudi pričaju, ponašaju se i šta pokušavaju da sakriju.

11.3. Tinejdžerske godine (12-18 godina)

U školi nije pravio probleme, ali se držao po strani. Društvo je birao pažljivo. Već tada je znao da pogrešni ljudi mogu da naprave ozbiljan problem.Počinje da izlazi i upoznaje ljude iz kraja, ali nikada bez razmišljanja. Prvo posmatra, pa tek onda reaguje.
    Dolazi u kontakt sa starijim momcima koji su radili razne poslove, neke i van zakona. Nije odmah ulazio u to, ali je kroz njih naučio kako stvari funkcionišu.
    Jedna situacija gde je neko koga zna upao u ozbiljan problem zbog loše procene ostavila je jak utisak na njega. Od tada još više pazi kome veruje.
    Vremenom postaje smireniji i prestaje da reaguje impulsivno shvata da nije svaka situacija za dokazivanje.

11.4. Mladost (18-30 godina)

Nakon škole počinje da radi razne poslove fizički rad, dostave, vožnja. Tu stiče iskustvo i snalaženje po gradu.Kasnije, preko poznanstava, ulazi u poslove koji nisu uvek potpuno legalni. U početku sitnice prevoz robe, prenošenje stvari bez previše pitanja.
    Nije to radio iz želje za problemima, već zbog novca i prilike. Ipak, nikada nije radio bez razmišljanja. Svaki potez je vagao.
    Kako vreme prolazi, počinje bolje da razume ljude i odnose. Shvata kome može da veruje, a kome ne.
    Jedna loša situacija u kojoj je skoro izvukao deblji kraj zbog tuđe greške naterala ga je da postavi granice. Od tada bira poslove mnogo pažljivije.

12. Sadašnje vreme — kako lik sada živi
Danas živi mirno i ne ističe se. Ipak, u svom kraju je poznat kao neko ko zna da završi stvari.
Sarađuje sa nekoliko manjih lokala i privatnih biznisa. Njegova uloga je da održava red i rešava probleme bilo da su u pitanju gosti, dugovanja ili nesporazumi.
Uglavnom sve rešava razgovorom i pritiskom kroz reputaciju koju je izgradio.
Ne radi sa svakim i ne ulazi u haos. Postavlja jasna pravila i drži se dogovora.
Ne traži sukob, ali ga neće izbeći ako nema druge opcije. Naučio je da većinu stvari može da završi bez buke.
Drži mali krug ljudi i ne daje poverenje lako.
13. Planovi za budućnost
Napraviti svoju firmu raditi koliko mogu.
14. Zaključak(Ovde ukratko napisete sta vas karakter zna, sme, itd...)

Smiren, strpljiv i proračunat. Ne donosi odluke na brzinu.
Sažetak biografije (SUŠTINA)

Zna:

• da proceni ljude i situacije
  • da rešava konflikte bez nepotrebne buke
  • da organizuje i isprati dogovore
  • da funkcioniše u poslovima gde je potrebna diskrecija

Sme:
  • da preuzme odgovornost kada ima kontrolu
  • da uđe u rizične situacije ako postoji plan
  • da zaštiti sebe i svoje ljude

Ne sme:
  • da reaguje impulsivno