ODBIJENO 📜Rp prica - Banditi Family📜

Status
Not open for further replies.
Z

zizi23

Gost Prestolnice
Igrač
Reaction score:0

1. Priča vođe — Veljko Bulke

Rođen sam 8. avgusta 2001. u Beogradu, u kući koja je više mirisala na duvan nego na mir. Otac, Dragan, govorio mi je da se poštovanje ne moli — ono se zaradi, i to delima, ne pričom. U našem svetu, pogled je govorio više od hiljadu reči. Kad te neko pogleda u oči, odmah znaš ko si i gde stojiš.

Nikad nisam tražio da me razumeju. Ljudi ionako čuju samo ono što žele. Dok su drugi jurili da ih svi vide, ja sam učio kako da ostanem neprimetan — ali prisutan. Shvatio sam da prava snaga nije u buci, već u prisutnosti koja menja prostor kad uđeš u njega.

,,Banditi Family" Nisam želeo da pravim imperiju. Samo da sačuvam ono što nije smelo da se zaboravi. Poštovanje, reč, pogled — to su temelji. Kad ih izgubiš, možeš imati i zlato, i moć, i ime — ali nemaš dušu. A bez duše, sve se raspada.

2. Viši članovi organizacije (skraćeno)

Uros Bulke - moj brat ne priča puno, ali svaka mu reč znači. Nekad pravnik, sad zakon drži u rukama kao alat, ne kao granicu. Kad on kaže da je gotovo — stvar je završena.

Vladimir Cmarovic - drži veze i informacije. Uvek zna pre nego što ostali saznaju. Uličan, ali hladne glave. Ne diže glas, samo pogleda — i već znaš šta treba da uradiš.

3. Gde se sastajemo i kako radimo

Mi ne radimo po tuđim pričama. Naša mesta nisu glamurozna — obične prostorije, bez buke i priče. Tamo gde drugi vide prazne zidove, mi donosimo odluke koje menjaju tok.

Imamo kafić u centru grada — „Banditi Café“. Poslujemo potpuno legalno, ali često ga koristimo kao mesto za diskretne razgovore iza zatvorenih vrata.

Drugo naše lice je agencija za transport — „Banditi Transport“. Kroz nju zapošljavamo ljude koji znaju da čuvaju više od robe. Čuvaju mir, reputaciju i — kad zatreba — tišinu.

Imamo još i kafeteriju u Crnoj Gori, mesto gde je sve počelo. Dolazimo tamo ne zbog luksuza, već zbog priče koja stoji iza svakog zida.

4. Zašto smo osnovali familiju

Kad dugo radiš ovaj posao, shvatiš da bez reda ništa ne opstaje. Ljudi dolaze i odlaze, a poverenje je najdragocenije. Kad ono nestane, ni novac ni moć više nemaju smisla.

Banditi su nastali da uspostave red. Da stvore okvir gde svaki čovek zna svoje mesto, zna kome da se obrati kad stvari krenu nizbrdo i zna da neće biti prepušten sam sebi.

5. Tip organizacije: Kriminalna (ali sa sopstvenim pravilima i kodeksom koji sve drži pod kontrolom)
Na papiru, Banditi važe za organizaciju poznatu po dve stvari

• Banditi Café - Je naše diskretno mesto u centru grada. Na prvi pogled običan kafić, ali unutra se donose odluke i pletu planovi koji menjaju tok događaja. Nije važno ko ulazi — važno je šta ostaje iza zatvorenih vrata.
  • Banditi Transport - Zvanično prevozimo robu i pakete. U stvarnosti, prevozimo kontrolu, informacije i ono što niko ne sme da vidi.
U RP-u, naše akcije zavise od potrebe. Nekad sprečavamo probleme pre nego što se dogode. Nekad samo posmatramo i slušamo. A ponekad — povučemo potez pre svih, tiho i precizno.

6. Trenutno stanje stvari

Banditi trenutno stoje na čvrstim temeljima. Imamo jezgro ljudi kojima verujemo i sistem koji funkcioniše. Nismo najbučniji, nismo najveći, ali znamo gde je naša snaga.

Na Balkanu jačamo uticaj kroz legalne poslove. U Crnoj Gori održavamo kontakte sa starim snagama. Spajamo svetove koji zvanično nemaju dodirnih tačaka — ali u praksi rade zajedno savršeno, kao dobro podešen mehanizam.

Unutra važe stroga pravila. Nema mesta za nagle odluke. Greške se ne praštaju — ne zbog kazne, već zbog posledica koje mogu da pogode čitavu grupu.

7. Ciljevi i motivacija

Naši ciljevi nisu u brojevima niti u teritorijama. Naš cilj je da Banditi prežive sve oluje i da potomci naših ljudi naslede sigurnost, a ne dugove.

Želimo da se širimo stabilno, ali bez buke. Kroz prave veze, pažljiv uticaj i prisustvo koje se oseća. Gradimo sistem u kojem svaki član zna svoje mesto i šta treba da čuva.

Takođe, želimo da sačuvamo dostojanstvo Balkana i tradicije — dve kulture koje poštuju lojalnost i krv, ali uče da prava moć dolazi iz pameti, a ne iz sile.

8. Zaključak / poruka

Banditi nisu priča za naslovne strane. Nećemo ti pokazivati oružje niti davati prazna obećanja. Ako, međutim, tražiš red, pouzdan sistem i ljude koji drže reč kad je najteže — znaš gde nas tražiti.

sofija

sofija

Šmeker
Igrač
Reaction score:9
ODBIJENO

Razlog: Nedozvoljen naziv familije. Familija ne smije imati u nazivu (Mafija, Banda, Kartel) nista sto otvoreno govori da se bavite kriminalom.

Status
Not open for further replies.

Personalize

Top Bottom