Veksara Keksovic
Batonga
Igrač
Reaction score:0
1. Vaše ime i prezime / Naziv fakcije
Naziv fakcije: TMH FamilyVođa: Veksara Keksović
Zamenici vođe: Hugo Dentes, Sassin Isa, Filip Tuborgić, Željko Jović
2. Šta planirate da zauzmete
Planiramo da zauzmemo:Industrijsku zonu – Luka i skladišta East LS3. Detaljno opišite motiv fakcije za zauzimanje
TMH Family (The Money Hustlers) je grupa koja je ponikla iz ulica južnog Los Santosa.Sve je počelo kao mala ekipa koja je zarađivala na sitnim poslovima — preprodaji, obezbeđenju i ilegalnim trkama. Vremenom su stekli ime, poštovanje i konekcije u podzemlju.
Na čelu organizacije stoji Veksara Keksović, poznat po hladnoj glavi i sposobnosti da u svakom poslu vidi profit.
Njegovi najbliži ljudi — Hugo Dentes, Sassin Isa, Filip Tuborgić i Željko Jović — vode različite sektore organizacije: oružje, drogu, pranje novca i obezbeđenje.
Motiv za zauzimanje Industrijske zone i Luke East LS jeste kontrola nad ključnom tačkom za uvoz i izvoz robe.
TMH Family planira da kroz luku švercuje oružje, narkotike i luksuznu robu, a istovremeno da se prikazuje kao legalna firma za transport i logistiku.
Cilj je da TMH Family postane najveća organizovana sila u gradu — poslovno spolja, ali brutalno efikasna iznutra.
4. Detaljno opišite pripremu događaja
TMH Family se pripremala za ovu akciju više dana u tajnosti.Sastanci su održavani u podzemnom garažnom prostoru kod La Mesa fabrike.
Svaki zamenik je imao svoj zadatak – od nabavke oružja i komunikacione opreme, do obezbeđenja izlaznih puteva i skladištenja vozila.
Priprema (primeri za slike /me i /do komandi):
- /me otvara mapu na stolu i pokazuje Industrijsku zonu kao glavnu metu
- /do Na mapi se vidi plan napada i obeležene rute kretanja
- /me proverava oružje u gepeku crnog SUV vozila
- /do U vozilu se nalazi više sanduka sa puškama i pancirima
- /me deli radio-stanice članovima i daje instrukcije
- /do Svi članovi TMH familije su spremni i čekaju znak za pokret
5. Plan akcije tokom zauzimanja
Mesto okupljanja:
- Napušteno skladište kod La Mesa fabrike (tajna lokacija za pripremu).
Mesto sletanja:
- Luka East LS – pored kontejnerskog terminala, iza starog dizalice.
(Tu se iskrcavaju članovi i vozila sa opremom.)
Plan ulaska i kontrola terena:
- Grupa 1 (Veksara & Hugo Dentes): upada glavnim putem i zauzima centralni ulaz.
- Grupa 2 (Sassin Isa & Filip Tuborgić): zauzima krovne pozicije i obezbeđuje pokrivanje iz visine.
- Grupa 3 (Željko Jović + ljudi): blokira izlazne ulice i postavlja prepreke za sprečavanje dolaska policije.
Izlazne tačke (u slučaju povlačenja):
- Stari kanal pored La Puerta (vodeni put za bekstvo).
- Tunel ispod mosta El Burro Heights (druga ruta za povlačenje).
Završni cilj:
- Obezbediti luku, istaknuti TMH zastavu, i postaviti stražu 24/7.
- Uspostaviti TMH Family kao glavnu silu industrijske zone i kontrolora svih ilegalnih tokova robe.