B
Bojan Pecarski
Gost Prestolnice
IgraÄ
Reaction score:0
1. PRIÄA VOÄE ā BOJAN PECARSKI
Ime i prezime (IC): Bojan Pecarski
MatiÄni broj (ID in game): [566-475]
Discord kontakt (OOC): [cccope69]
RoÄen sam u blizini Sankt Peterburga, u kraju gde zima ne opraÅ”ta, a ljudi joÅ” manje. Otac mi je bio vojni mehaniÄar, majka bolniÄarka ā strogi ljudi, ali poÅ”teni. Odrastanje u Rusiji me nauÄilo dve stvari: Äuti, posmatraj, i kad delujeÅ” ā udari jako.
Sa 17 godina, nakon pogibije starijeg brata u mafijaÅ”kom obraÄunu, život mi se promenio. Odbacio sam vojsku, odbacio sam zakon. PoÄeo sam da radim za lokalnog "biznismena", koji je prevozio robu iz Ukrajine preko granice. NauÄio sam posao iznutra ā krijumÄarenje, podmiÄivanje, tihi nestanci.
Godinama sam radio kao "hladna ruka" ruske mafije ā bez emocija, bez tragova. Ali nikad nisam imao kontrolu. Bio sam alat, a ne ruka koja drži alat.
Sve se promenilo kada sam dobio poziv od starog saborca iz Balkana. Rekao mi je:
"Brate, ovde je haos. Svi neŔto glume mafiju, a niko ne zna kako da vodi stvarno bratstvo."
Spakovao sam sve i doÅ”ao u Beograd. PoÄeo sam iz senke ā pratnja, obezbeÄenje, sitne isporuke. Ali video sam slabosti ā nema discipline, nema koda. Tada sam odluÄio da podignem neÅ”to svoje. Ne bandu ā veÄ porodicu.
Rusku Bandu.
Ivo "Stari"
Stari deda iz unutraÅ”njosti Srbije, nekada obiÄan radnik, danas desna ruka Bojanu Pecarskom. Iako u godinama, Ivo je prepreden i snalažljiv ā zna grad bolje od GPS-a, a njegov staž u životu mu daje autoritet koji se ne dovodi u pitanje. Uvek zna kad treba priÄati, a kad Äutati. Ljudi ga poÅ”tuju jer nikad ne paniÄi, a u kriznim situacijama je prvi koji nalazi reÅ”enje.
Uloga: taktika, logika, reŔavanje problema, savetnik Bojanu.
Sang "Hong"
Kinez koji je doÅ”ao na Balkan sa jednom namerom ā kriminal. Nema porodicu, nema proÅ”lost ā samo posao. Nabavlja oružje, automobile, lažne papire i sve Å”to banda zatraži. Ne priÄa mnogo, ali kad obeÄa ā isporuÄuje. Sa sobom je doneo veze iz Kine i IstoÄne Evrope, Å”to Rusku Bandu stavlja korak ispred ostalih.
Uloga: logistika, nabavka, meÄunarodne veze.
3. GDE I KAKO SE SASTAJU
Sastajali smo se u napuÅ”tenom skladiÅ”tu na rubu Beograda, poznatom kao āKanal 6ā. Pristup imaju samo ljudi sa kodiranom porukom. Nema telefona. Nema oružja na stolu. Samo dogovori.
Rotiramo lokacije svake nedelje ā stan na Novom Beogradu, vikendica kod Grocke, privatna soba iznad ruskog restorana na DorÄolu. Sve pod velom ālegalnih sastanakaā.
Sastanci su vojno organizovani:
Prvo dolazi izviÄaÄ, zatim obezbeÄenje i na kraju voÄa (ja), uvek poslednji.
4. ZAÅ TO JE OSNOVANA FAMILIJA
Zato Ŕto Beogradu fali prava disciplina.
Nije poenta u glupim pucnjavama i ādramiā na ulici. Pravi kriminal se ne vidi. Ne nosi masku ā nosi odelo.
Osnovao sam Rusku Bandu da stvorimo organizaciju koja ne pravi buku, veÄ sistem koji traje. Gde lojalnost dolazi pre novca, i gde greÅ”ke znaÄe kraj.
5. TIP ORGANIZACIJE ā KRIMINALNA
5.1 Opis RP aktivnosti
- VoÄenje restorana sa ruskom kuhinjom (za pranje novca)
- Uvoz / izvoz ruskih proizvoda (alkohol, kavijar, āsuveniriā)
- "Bezbednosna agencija" za zaŔtitu VIP lica
- Rent-a-car i Ŕlep služba
- KrijumÄarenje oružja iz istoÄne Evrope
- Distribucija droge i lekova preko āfarmaceutskih vezaā
- Reketiranje lokalnih biznisa
- Pranje novca kroz fiktivne firme
- Sabotaže i zastraŔivanje konkurencije
- Organizacija pljaÄki i ānestanakaā
Trenutno Ruska Banda broji desetak aktivnih Älanova, svi sa validnim RP biografijama.
Postoji stroga hijerarhija, inicijacija i sistem lojalnosti.
Hijerarhija:
BOSS ā Glava organizacije. Donosi konaÄne odluke i vodi celu strukturu. Njegova reÄ je zakon.
glavni rus ā Desna ruka BOSSāa. Vodi operacije i brine o disciplini i sigurnosti.
rus ā Iskusni Älanovi. Rukovode zadacima na terenu i vode mlaÄe Älanove.
polu rus ā Uhodani operativci. JoÅ” uvek se dokazuju kroz rad i lojalnost.
good boy ā Ljudi za sve. Kuriri, vozaÄi, izvrÅ”ioci ā prvi na terenu, poslednji sa njega.
ker ā Novajlije. Sitni zadaci, uÄenje i dokazivanje kroz RP.
Svi prolaze "krvno krÅ”tenje" ā test lojalnosti, tiÅ”ine i discipline.
Kod nas sve ima red, sve ima cenu.
7. CILJEVI I MOTIVACIJE
- Uspostaviti najorganizovaniju kriminalnu strukturu u Beogradu
- Povezati se sa stranim kontaktima za stabilan dotok robe
- Održavati nizak profil ā kontrola kroz senku, ne buku
- Promovisati Äist i realistiÄan RP
- Stvoriti porodiÄni sistem gde lojalnost zamenjuje zakon
8. ZAKLJUÄAK / PORUKA
Ruska Banda nije joŔ jedna grupa momaka sa maskama i piŔtoljima.
Mi smo organizacija. Mi smo red u haosu. Mi smo ti koji Äute dok drugi viÄu ā i deluju dok drugi planiraju.
Ako nas prihvatite, neÄete dobiti joÅ” jednu mafiju. DobiÄete porodicu. Sistem. Pravu priÄu.
9.Logo familije: