ODBIJENO Salvatore Djulijano

max0ni

max0ni

Batonga
Igrač
Reaction score:1
Ja sam Salvatore Djulijano. Rođen sam u Siciliji, siromašnom kutku na jugu, mestu gde je sunce pržilo zemlju, a zakon je bio samo preporuka. Odrastao sam gledajući kako se preživljava, a ne živi. Nije bilo izbora – ili si vuk, ili si ovca. Brzo sam shvatio da je ulica surov učitelj, a moj zanat je postao preživljavanje na tuđi račun. Krenuo sam sitno: zelenašenje, kocke, reket. Novac je bio moj bog, a moć moja religija.

Pravi preokret desio se onog dana kad sam sreo Astorre Violu. Astorre nije bio samo uličar; imao je bistrinu u pogledu i hladan razum. Razmišljao je tri poteza unapred. U početku smo radili rame uz rame, deleći profit i rizik. Ali brzo sam shvatio da mi treba više od partnera. Treba mi temelj.

Astorre Viola je postao moja desna ruka, moj Consigliere, moj Kum. Njegova mirnoća je balansirala moju narav. S njim, sitne prevare su prerasle u organizovanu mašineriju. A iz te mašinerije, iz krvi, dima i obećanja, nastala je Familija: OMERTA. To nije samo ime, to je zavet. Ćutanje. Neprikosnovena lojalnost. Mi nismo banda; mi smo snaga koja popunjava praznine gde zakon ne sme ili ne želi.
Naša mreža se širila, a priče su se prenosile.

Nije prošlo dugo pre nego što nam se put ukrstio sa ambicioznim i nemilosrdnim čovekom – Tony Soprano. On je doneo sirovu snagu i nove veze, i sa njim na brodu, naša dominacija se učvrstila. Svi zajedno, ja kao glava, Astorre kao mozak, i Tony kao mišić, Familija Omerta je spremna da uzme sve što joj pripada.
Ja sam Salvatore Djulijano. Zapamtite to ime. Jer kada čujete Omertu, kasno je za kajanje.

Last edited by a moderator:
Viseslav Ilic | Ben

Viseslav Ilic | Ben

Intergalakticka Jebacina
Igrač
Reaction score:34
Dobar dan !

Tvoja biografija je ODBIJENA

Personalize

Top Bottom