Savez - Podjanini + Nocni Vukovi

M

Malkee

Batonga
Igrač
Reaction score:0
o kwinkz cuti svgt imam tvoju sliku imas 200 kila kosu ko spagete samo cuti i tjt
I sta si smešan bezrukasu jedan, nista drugo ne znaš sem da kršiš pravila i provociraš masnokosi idi se okupaj malo. Lep Pozdrav

M

mixaa

Gost Prestolnice
Igrač
Reaction score:7
I sta si smešan bezrukasu jedan, nista drugo ne znaš sem da kršiš pravila i provociraš masnokosi idi se okupaj malo. Lep Pozdrav
hahahahahhha kidu mali iams 10 god igras 24 7 sine aj oladi malo jebe te u usta mala

M

Malkee

Batonga
Igrač
hahahahahhha kidu mali iams 10 god igras 24 7 sine aj oladi malo jebe te u usta mala
I upravo govoriš sve što ti sam radiš jer života nemaš?

G

Gruba podjanini

Gost Prestolnice
Igrač
Dobro je ti mali,mnogo si dvoličan lik, gledam po lajvovima vredjas zemun sledeći dan ponovo udjes ejjj,lepo bi te zamolio da se ne mešaš u i da iskuliras mali.

Kwinky Joung 881

Kwinky Joung 881

Batonga
Igrač
Reaction score:1
keva ti je masnokosa a ti nemas yube sve ti jebem bolesno imas 20 god yivis sa kevom i caletom idi radi nesto pametno a ne da igras po ceo dan bolesniku
sry na tag al moram psuje mu porodicu i vreda ga vidi te ko je lider fama off @Cone🚀

zoran zoki

zoran zoki

Batonga
Igrač
keva ti je masnokosa a ti nemas yube sve ti jebem bolesno imas 20 god yivis sa kevom i caletom idi radi nesto pametno a ne da igras po ceo dan bolesniku
Hahahhahahah, kao prvo napunio sam 18 pre 2 mjeseca. Kao drugo imam svoj zivot, radim kao konobar, zaradjujem ne molim majku za pare da bih uplatio u igricu kao ti. Toliko od mene, i samo nemoj da se ljutis zbog saveza, bice bolje ipak vi imate najbolje pucace na serveru, pa cete moci i bez saveza uzimat velike🤣

zoran zoki

zoran zoki

Batonga
Igrač
BRATE JA CU DA PUSJEM KAD PRVI NAPADATE KO VAS JEBE
MIKSA, SAMO MI RECI, KAKO TEBE NIJE SRAMOTA DA ISTA NAPISES? DOGOVORIO SI SE SA BOJANOM ILICEM DA ON PREDJE U GSF, DA DOBIJE TAMO PRISTUP SEFU I DA KRADE 100% PANCIRE I COMBATE I DA NAKUPI I ONDA DA IZADJE I DA DONESE TO SVE KOD TEBE. I TI DA MU DAS DIO OD TOGA. KAKO TE SAMO NIJE SRAMOTA, SPUSTIO SI SE NA NAJNIZI NIVO, TU SE VIDI KAKAV SI COVJEK. TOLIKO OD MENE, I SRAM TE BILO GOVNO MALO.

G

Gruba podjanini

Gost Prestolnice
Igrač
Hahahhahahah, kao prvo napunio sam 18 pre 2 mjeseca. Kao drugo imam svoj zivot, radim kao konobar, zaradjujem ne molim majku za pare da bih uplatio u igricu kao ti. Toliko od mene, i samo nemoj da se ljutis zbog saveza, bice bolje ipak vi imate najbolje pucace na serveru, pa cete moci i bez saveza uzimat velike🤣
Hahahahah zdravo Zoki,vidim nešto vredjas našu familiju i naše pucace?! Jeste nisu najbolji pucaci na serveru ali su jedni od boljih.Nemamo mi problem sto nemamo savez nas ima 15 bez saveza i uzimamo velike svaki dan.Zamolio bih te da prekineš da kenjas i da ideš u onaj bedni Fam mungosi!!!

zoran zoki

zoran zoki

Batonga
Igrač
Hahahahah zdravo Zoki,vidim nešto vredjas našu familiju i naše pucace?! Jeste nisu najbolji pucaci na serveru ali su jedni od boljih.Nemamo mi problem sto nemamo savez nas ima 15 bez saveza i uzimamo velike svaki dan.Zamolio bih te da prekineš da kenjas i da ideš u onaj bedni Fam mungosi!!!
A moraju biti jedni od boljih kad tebe imaju u fam, da ti nisi tu oni ne bi mogli nista. Sva sreca pa si ti tu

G

Gruba podjanini

Gost Prestolnice
Igrač
A moraju biti jedni od boljih kad tebe imaju u fam, da ti nisi tu oni ne bi mogli nista. Sva sreca pa si ti tu
Krenuli smo da vredjamo a??! Ja za sebe nisam ni jednog trenutka rekao da sam dobar, nisam toliko loš,samo sam rekao da imamo dobre pucace i molim te prekini da vredjas više i idi malo živi svoj život sa svojih 18 godina,a ne da igraš igricu.

B

Bogdan Maksimuskin | Gemas

Šmeker
Technical Supporter
Igrač
Reaction score:4
Pozdrav
Smirite sa vredjanjem, da ne bih bilo kazni ingame.

Hvala

Personalize

Top Bottom