Somi Terza 449-921

T

TERZA 283838

Gost Prestolnice
Igrač
Reaction score:0
1. Prezime, Ime, Statički ID
Ime i prezime: Somi Terza
Statički ID: 449-921

2. Godine i datum rođenja
Godine: 38
Datum rođenja: 29.10.1988.

3. Fotografije lika
(Ovde ubaci svoje screenshotove iz igre: spreda, levi i desni profil)

4. Pol
Muški

5. Religija
Pravoslavna

6. Nacionalnost
Srbin

7. Roditelji
Otac: Ivan Popovic
Majka: Marija Stanimirovic

7.1. Brat/Sestra
Stefan Babic (Brat) Moj brat je stariji od mene 4 godine, on mi je pomogao oko skole i oko mog ponasanja jer roditelji nisu bili u mogucnosti to da rade posto su bili non stop na poslu. Sa bratom sam najvise provodio vremena igrajuci fudbal i gledanjem filmova. Sada ja i brat radimo u Zandarmeriji zajedno.

8. Izgled
Stil odevanja: Volim moderniji nacin odblacenja. Njacesce cu nositi duksericu i baggy pantalone i tech flecce
Frizura: Jednostavno na celavo samo
Crte lice: Nemam crte na licu

9. Karakteristične osobine
Oziljak na stomaku: To je bilo kad sam uleteo u tucu sa nekim covekom
Tetovaža na stomaku: Imam istetovirano Bog i Zandarmerija cuvaju srbiju
Disciplovan: Veoma sam disciplovan zato sam odabrao bas zandarmeriju

10. Obrazovanje
COPO sremska kamenica(Beograd)
Ovde sam stekao dovoljno znanje za posao u Zandarmeriji, upoznao sam dosta ljudi ovde i moju 1. devojku sada bivsu, ovde sam takodje stekao dosta discipline i motivacije

11. Stil života (Prošireno)

11.1. Rano detinjstvo (0-3 godine)
U Zrenjaninu se radja Somi Terza, trebalo mu je 1 godina da progovori, sa 2 je vec krenuo da hoda. 3. godina Somijevog zivota i vec krece da pravi probleme u vrticu "Pcelica", kao sto su udaranje devojcica, vredjanja vaspitacica i tako dalje. Skoro svaki put kad se vratio kuci iz vrtica dobijao je batine od svojih roditelja zbog tih istih probleme.

11.2. Detinjstvo (3-12 godina)
Sa 4 godine njegova porodica se seli u Beograd te Somi tamo nastavlja sa svojim vrticem, krenuli su da ga maltretiraju svaki dan je dolazio kuci sa modricama, krenuo je sa 5 godina da trenira boks i kad se to proculo niko nije smeo da mu se suprostavit, sa 7 godina krece u Osnovnu Skolu "Vuk Karadzic" tamo je on maltretirao svakoga koji je zasluzio, vec u 2. razredu je imao 2 ukora, Somi je nastavljao dalje sa problemima dok ga direktorica nije pozvala u svoju kancelariju i rekla da jos jednom napravi neki mali problem bice izbacen iz skole, Somi se jako potresao, a njegovi roditelji jos vise, istukli su ga tako jako da se idalje seca tih batina

11.3. Tinejdžerske godine (12-18 godina)
Nakon dolaska u 5. razred Somi se napokon smirio, ali je nastavljao sa boksom, tad je saznao za Zandarmeriju i obecao je porodici da vidi svoju buducnost tamo. Somi je svake godine bio odlican djak i bio je sportista generacije. Somi krece u COPO u Sremskoj Kamenici, te je bio jedan od najboljih u akademiji, Somi dolazi do 18. godine te dolazi do punoletstva.

11.4. Mladost (18-30 godina)
Sa 18 godina krece sa radom u Zandarmeriji, smena mu je pocinjala u 6:00 i trajala do 18:00, svaki dan bi sve vise i vise napredovao i sticao nova znanja. Sa 20 godina zivi na Mirjevu u stanu. Majka i otac mu daju po 2500 evra da moze da zivi lepse.

11.5. Zrelost (30-60 godina)
Somi nastavlja sa radom u Zandarmeriji, te postaje veteran sa svojih 54 godine, nema zenu ni decu i zivi jako lepo

12. Sadašnje vreme — Kako lik sada živi
Somi svaki dan ustaje u 5:00 i na poslu je u 6:00 je vec na poslu, svaki dan trenira i radi nove taktike, stekao je nova prijateljstva

14. Zaključak (Suština i sposobnosti)

Zna da napravi dobar plan: Bio je zaduzen za smisljanje taktika u ulazak u prostor u zandarmeriji

Hrabar: Izvrsava sve rizicne naredbe

Personalize

Top Bottom