Z
Zoran Venue
Gost Prestolnice
Igrač
Reaction score:0
Formular za biografiju
12. Sadašnje vreme — kako lik sada živi
Kellerman je dosta emancipovan covek, uspeo je da se izvuce iz finansijske krize samo zato sto je na vreme skontao da ga zivot nece maziti i paziti, vec da ce biti jako surov sto mu je i pokazao kada je ostao bez oca sa samo 17 godina. Kellerman je od svojih para kupio sebi stan u kom zivi, deo kredita je otplatio i kupio svojoj majci stan. U sluzbi se pokazuje kao najbolji radnik po disciplini, odanosti sluzbi, rezultatima i jos dosta toga. Trenutno je redovan u teretani gde radi na sebi i svom mentalnom stanju, teretana mu pomaze da ne skrene u mislima jer mu posao dosnosi dosta stresa, besa i psihickih problema iz kojih se sada vadi jer je okruzen dobrim ljudima i jer uspeva da se iskontrolise.
13. Planovi za budućnost
Pronaci zenu i osnovati sa njom porodicu, nastaviti jos boljim radom sluziti sluzbi i isplatiti majcin kredit.
14. Zaključak(Ovde ukratko napisete sta vas karakter zna, sme, itd...)
Zna:
Odreagovati na svaku situaciju smireno i razmisliti vise puta o odluci
Raditi vise slucajeva u isto vreme i opet ispratiti pravi put za svaki.
Sme:
Ulazak u rizicne poslove i voditi iste na svoju odgovornost.
Donosenje odluka koje su dobre za sluzbu ali su lose po njega.
Ne sme:
Da veruje svakome ko mu udje u zivot.
Kellerman je jedna jako istrajna licnost, licnost koja kada nesto kaze i odluci da bude tako, to ce biti tako ili nikako. Uporan je i ne odustaje tako lako od svojih ciljeva
- Prezime i ime + Statičan (ID):
Sone Kellerman - Godine i datum rođenja:
30.03.1994 - Fotografije lika (Celo lice, levi profil, desni profil)
- Pol:
Muski - Religija:
Pravoslavna - Nacionalnost:
Srbin/Amerikanac - Roditelji (puno ime):
Majka: Natasa Djordjevic | Otac: Ethan Kellerman
7.1. Braća / sestre (ako postoje + kratak opis odnosa):
/ - Izgled (stil oblačenja, frizura, crte lica)
Stil oblacenja mi je uglavnom jednostavan, sorts, majica, farmerke ili neki duks. Po potrebi se oblacim elegantnije poput kosulje, sakoa i pantalona. Odecu kupujem tako sto gledam sta mi se na oko svidi bez puno razmisljanja i ulazenja u detalje. Frizura mi je klasicna, sa strane high fade skoro pa celav a gore osisan jako kratko, ta frizura mi najvise odgovara jer mislim da mi lepo stoji a i slaze mi se uz crte lica koje nisu bas srazmerne zbog oziljaka po licu i raznih tretmana koje sam radio kao decak. - Obrazovanje:
Osnovnu skolu sam zavrsio u americi i zavrsio sam je sa jako dobrim prosekom isto kao i osnovnu, zavrsio sam pravnu srednju takodje u americi. - Stil života:
Stalno pod nekim pritiskom zbog posla koji radim. Trudim se da iz dana u dan napredujem na sebi i svom psihickom i fizickom duhu i da jacam sto vise mogu, ne obazirem se na proslos i sitnice koje mogu pokvariti neke stvari vec se trudim da mi zivot bude sto pozitivniji i okruzeniji dobrim ljudima.
11.1. Rano detinjstvo (0-3 godine)
Rano detinstvo odrasta u Americi, okruzen roditeljima i familijom sa oceve strane i njegovim uspenim prijateljima.
11.2. Detinjstvo (3-12 godina)
Tokom detinstva i odrastanja u Americi zivot je dosta drugaciji nego ovde na Balkanu, zavrsava Osnovnu skolu bez ikakvih problema sa jako dobrim uspehom i takodje se drzi dobre dece iz dobrih familija.
11.3. Tinejdžerske godine (12-18 godina)
Vec uveliko je u Srednjoj skoli kao jedan od boljih djaka njegove generacije. Ostao je bez oca u 17. godini zivota kada vec pocinje da razume rec "Surovost". Ostaje sam sa majkom u Americi, njoj tada relativno nepoznata drzava, prinudjeni su da se presele i vrate nazad za Srbiju kod Natasinih roditelja u selo. Mladog Kellermana je jako mucila nepravda i nije je podnosi ni najmanje, kako na sebi, tako ni na drugima, te pocinje da se interesuje za Bezbednosno Informativnu Agenciju. Zbog real loseg uslova za zivot, Natasa nezaposlena u tom trenutku, njeni roditelji penzioneri, imaju malo prihoda. Kellermanu se vrtela samo jedna stvar u glavi a to su reci njegovog oca: "Zavrsi skolu i fakultet, bez toga nista.",gde nakon svatanja u kojoj se situaciji nalazi mladi Kellerman, odlucuje da se fokusira maksimalno.
11.4. Mladost (18-30 godina)
Vec je u ranim 20. i vec je na pravom fakultetu u Beogradu, majka je digla kredit i odlucila da mu od toga finansira stan i fakultet. Shvatio je ozbiljno situaciju u kojoj je i poceo da se ozbiljno sprema za Bezbednosno Informativnu Agenciju. Proslo je 6 godina od tada, zavrsio je pre godinu dana fakultet i radi u Bezbednosno Informativnoj Agenciji vec 4 meseca, za sada mu ide dobro, snalazi se i jako je disciplinovan i uporan. Posecuje redovno majku i donosi joj novac od plate te se brine za nju i njene roditelje.
11.5. Zrelost (30-60 godina)
Kellerman sada ima 32 godine, radi u sluzbi vec punih 6 godina i trenutno je na poziciji "Sef Odeljenja", jedan je od boljih agenata i jako je istrajan i odan sluzbi. Ostvari je jako dobra prijateljstva u Beogradu i ima par pravih prijatelja.
12. Sadašnje vreme — kako lik sada živi
Kellerman je dosta emancipovan covek, uspeo je da se izvuce iz finansijske krize samo zato sto je na vreme skontao da ga zivot nece maziti i paziti, vec da ce biti jako surov sto mu je i pokazao kada je ostao bez oca sa samo 17 godina. Kellerman je od svojih para kupio sebi stan u kom zivi, deo kredita je otplatio i kupio svojoj majci stan. U sluzbi se pokazuje kao najbolji radnik po disciplini, odanosti sluzbi, rezultatima i jos dosta toga. Trenutno je redovan u teretani gde radi na sebi i svom mentalnom stanju, teretana mu pomaze da ne skrene u mislima jer mu posao dosnosi dosta stresa, besa i psihickih problema iz kojih se sada vadi jer je okruzen dobrim ljudima i jer uspeva da se iskontrolise.
13. Planovi za budućnost
Pronaci zenu i osnovati sa njom porodicu, nastaviti jos boljim radom sluziti sluzbi i isplatiti majcin kredit.
14. Zaključak(Ovde ukratko napisete sta vas karakter zna, sme, itd...)
Zna:
Odreagovati na svaku situaciju smireno i razmisliti vise puta o odluci
Raditi vise slucajeva u isto vreme i opet ispratiti pravi put za svaki.
Sme:
Ulazak u rizicne poslove i voditi iste na svoju odgovornost.
Donosenje odluka koje su dobre za sluzbu ali su lose po njega.
Ne sme:
Da veruje svakome ko mu udje u zivot.
Kellerman je jedna jako istrajna licnost, licnost koja kada nesto kaze i odluci da bude tako, to ce biti tako ili nikako. Uporan je i ne odustaje tako lako od svojih ciljeva