ODBIJENO Sparta Vespucci

Status
Not open for further replies.
S

spartaa

Početnik
Igrač
Reaction score:0
Naziv teme: Sparta Vespucci 138-466

1. Prezime, Ime, Statičan (ID)Sparta Vespucci 138-466
2. Godine i datum rođenja godine:23 datum rodjenja:20.02.2002
3. 3 Fotografije lika (Celo lice, Levi profil, Desni profil)
4. Pol musko
5. Religija musliman
6. Nacionalnost bosanac
7. Roditelji (Puno ime)sara zerdo,ahmed zerdo
7.1. (Ako postoji brat/sestra, navedite ovde sa kratkim opisom)
8. Izgled (stil odevanja, frizura, crte lica)Preferiram elegantan, mafijaški stil oblačenja. Najčešće nosim odela, košulje, kožne cipele i luksuzne modne dodatke poput satova, lančića i prstenja. Imam dugu belu kosu koja je uvek uredno održavana i predstavlja jedan od mojih prepoznatljivih znakova.
9. Karakteristične osobine (madeži, ožiljci itd. - i njihovo poreklo)
10. Obrazovanje elektro tehnicar
11. Stil života:preprodavac
11.1. Rano detinjstvo (0-3 godine)ođen sam u Bosni i Hercegovini za vreme rata. Tada sam bio beba, pa se tog perioda ne sećam. Zbog ratnih dešavanja, moja porodica je bila primorana da napusti dom i preseli se u Los Anđeles, gde sam odrastao.
11.2. Detinjstvo (3-12 godina)Nastavio sam da živim u Los Anđelesu, gde sam završio školovanje. Tokom odrastanja upoznao sam svoju prvu ljubav i stekao mnoga iskrena prijateljstva koja su obeležila moje detinjstvo i mladost.
11.3. Tinejdžerske godine (12-18 godina)Vremenom sam počeo da se družim sa lošim društvom, zbog čega sam često upadao u probleme. Nekoliko puta sam bio uhapšen zbog narušavanja javnog reda i mira, a takav način života me je odveo na pogrešan put.
11.4. Mladost (18-30 godina)Trenutno imam 23 godine i oženjen sam svojom suprugom Joey Vespucci. Nakon venčanja uzeo sam njeno prezime, pa se danas prezivam Vespucci. Zajedno gradimo miran i pošten život,u gradu Beogradu.
11.5. Zrelost (30-60 godina)
11.6. Starost (60–80 godina)
11.7. Starost (80+ godina)
12. Sadašnje vreme —Trenutno živim u Beogradu sa svojom suprugom Joey Vespucci. Bavim se preprodajom polovnih automobila, što mi je glavni izvor prihoda. Trudim se da vodim pošten i miran život, daleko od problema u koje sam ranije upadao. Veći deo vremena provodim radeći, tražeći dobre automobile za kupovinu i prodaju, a slobodno vreme posvećujem supruzi i prijateljima.
13. Planovi za budućnost Moj cilj je da kupim kuću na moru i da se tamo jednog dana preselim sa svojom suprugom i decom. Želim da izgradim miran porodični život, daleko od gradske gužve, i svojoj porodici obezbedim sigurnu i lepšu budućnost.
14. Zaključak(Ovde ukratko napisete sta vas karakter zna, sme, itd...):Moj karakter poseduje znanje o kupovini, proceni i preprodaji automobila, kao i osnovno znanje o njihovom održavanju. Iskustva iz prošlosti naučila su ga da rešava probleme smireno i da izbegava sukobe. Trudi se da živi pošteno, poštuje zakon i gradi stabilan porodični život sa svojom suprugom. Nema nerealne sposobnosti i sve njegove veštine zasnovane su na životnom iskustvu.

Attachments

• MedalTVRAGEMultiplayerGTAV20260728163728499.png
    MedalTVRAGEMultiplayerGTAV20260728163728499.png
    3 MB · Views: 14
  • MedalTVRAGEMultiplayerGTAV20260728163734839.png
    MedalTVRAGEMultiplayerGTAV20260728163734839.png
    2.7 MB · Views: 6
  • MedalTVRAGEMultiplayerGTAV20260728163739172.png
    MedalTVRAGEMultiplayerGTAV20260728163739172.png
    2.7 MB · Views: 6
Stefan Belic | Mafija

Stefan Belic | Mafija

Old School
Deputy Lead Administrator
Forum Administrator
Quality Standards Team
Event Team
Igrač
Reaction score:73
Tvoja biografija NIJE PRIHVACENA
Razlog odbijanja:

Ime i prezime karaktera nisu dovoljno objašnjeni. Karakter koristi ime "Sparta Vespucci", dok se roditelji prezivaju Zerdo. U biografiji se navodi da je nakon venčanja uzeo prezime supruge, ali nije dovoljno objašnjeno poreklo imena "Sparta", koje nije uobičajeno lično ime na prostoru Balkana. Potrebno je detaljnije objasniti poreklo imena ili ga uskladiti sa pravilima servera.
Biografija nije u potpunosti ispoštovala propisanu formu. Nisu popunjene stavke 7.1. (braća/sestre), 9. Karakteristične osobine, kao ni poglavlja 11.5, 11.6. i 11.7. Ukoliko nisu primenljiva, potrebno ih je pravilno označiti ili popuniti u skladu sa formularom.
Životni razvoj nije dovoljno razrađen. Veći deo biografije je veoma kratak. Nije dovoljno objašnjeno kako je karakter odrastao u Los Anđelesu, kako se školovao, zbog čega je napustio SAD i odlučio da život nastavi u Beogradu.
Obrazovanje i zanimanje nisu dovoljno povezani. Navodi se da je završio za elektrotehničara, dok se danas bavi preprodajom automobila. Potrebno je objasniti kako je došlo do promene zanimanja i na koji način je stekao znanje i iskustvo u toj oblasti.
Postoje nelogičnosti u vremenskom toku biografije. Na početku se navodi da je rođen u Bosni i Hercegovini za vreme rata, a datum rođenja je 20.02.2002. godine. Potrebno je uskladiti vremenski tok biografije sa navedenim datumom rođenja, jer opis nije hronološki tačan.
Zaključak je previše opštiran i ne daje dovoljno informacija o karakteru. Potrebno je jasnije opisati šta karakter zna, koje su njegove vrline i mane, kao i koje sposobnosti realno poseduje na osnovu svog životnog iskustva.

Prijavu poslati ponovo za 7 dana.

Status
Not open for further replies.

Personalize

Top Bottom