N
Nikola Ristic
Batonga
Igrač
Reaction score:0
OSNIVANJE STRANKE
Ja, Nikola Ristić, zajedno sa ljudima koji veruju u slobodu, red i jaku Srbiju, osnivam Stranku Srpske Pobede sa ciljem da naš narod dobije sigurniju i pošteniju budućnost.Stranka je osnovana jer smatram da Srbija mora da bude država u kojoj se poštuju zakon, narod i tradicionalne vrednosti. Želimo državu bez korupcije, kriminala i nepravde.
Datum osnivanja: 29.05.2026. godine
ISTORIJA I OSNIVAČ
Osnivač Stranke Srpske Pobede je Nikola Ristić.Od samog početka moja ideja bila je da okupim ljude koji vole Srbiju i koji žele da se bore za narod, sigurnost građana i bolji život mladih generacija.
Stranka je nastala iz želje da se vrati poštovanje prema državi, institucijama i običnom čoveku.
RUKOVODSTVO STRANKE
Predsednik stranke
Nikola RistićPodpredsednik:Rajo Bubanja
Omladinski odbor
Stranka posebnu pažnju posvećuje mladima i njihovoj ulozi u budućnosti Srbije.PROGRAMSKA OPREDELJENJA
Stranka Srpske Slobode zalaže se za:- Jaku, bezbednu i stabilnu Srbiju
- Veća prava i sigurnost građana
- Borbu protiv kriminala i korupcije
- Veće plate i bolje uslove života
- Podršku mladima, sportu i obrazovanju
- Jačanje vojske i policije
- Očuvanje tradicije i nacionalnih vrednosti
- Razvoj domaće privrede i novih radnih mesta
IDEOLOGIJA
Naša ideologija zasniva se na:- patriotizmu,
- slobodi,
- pravdi,
- disciplini,
- poštovanju države i naroda.
Moto stranke:
„Pobeda narodu, snaga Srbiji.“
ČLANSTVO
Član Stranke Srpske Pobede može postati svaki punoletni građanin Republike Srbije koji poštuje program i ciljeve stranke.Od članova očekujemo:
- disciplinu,
- poštovanje,
- odgovornost,
- lojalnost stranci i državi.
KONTAKT
Instagram: @strankasrpskepobede
TikTok: @ssp_srbija
Facebook: Stranka Srpske Pobede
ZAVRŠNA REČ
„Osnovao sam Stranku Srpske Pobede jer verujem da Srbija može bolje.Naš cilj je država reda, sigurnosti i poštenja u kojoj će narod biti na prvom mestu.
Borićemo se za slobodu, pravdu i jaču Srbiju.
Živela Srbija!“
Last edited: