M
Milangagiccc
Početnik
Igrač
Učlanjen(a):Septembar 15, 2026
Poruka:1
Reaction score:0
Poena:5
INFORMACIJE O LIDERU
Ime i prezime lidera: Milan Gagić
Statičan ID lidera: 348-278
Discord korisničko ime: Lanmi
Koliko dugo igrate na serveru?: Od samog pocetka servera
OSNOVNE INFORMACIJE
Pun naziv stranke: Stranka Ujedinjene Srbije
Skraćen naziv stranke: SUS
Datum osnivanja stranke: 16.09.2026.
Ideologija stranke: Građanski patriotizam, jedinstvo, razvoj i bezbednost državeSedište stranke: Beograd
Discord Server stranke: https://discord.gg/7QsRf7Jg7f
Ukupan broj članova: 20
Prosečna dnevna aktivnost članova: 10h+
RP PRIČA I PLANOVI
Detaljna priča o nastanku stranke: Zavrsio sam Vojnu akademiju, ali sam zbog dolaska novog generala i smene mnogih pripadnika napustio sluzbu i zaposlio se u obezbeđenju Vlade, gde sam saznao da je cela Vlada korumpirana, ukljucujuci i sam vrh. Zbog toga sam odlucio da osnujem stranku.
Ciljevi i planovi stranke: Planovi stranke Ujedinjene Srbije zasnivaju se na okupljanju gradana oko zajednickih ciljeva, borbi protiv korupcije i jacanju drzave. Cilj nam je da doprinesemo razvoju Srbije, unapredimo rad drzavnih institucija i izgradimo pravednije i sigurnije drustvo.
Na koji način će vaša stranka doprineti RP zajednici?: Planiram da organizujemo javne skupove, politicke debate, konferencije za medije i druge dogadjaje.
Zašto baš vi zaslužujete oficijalni status?: Smatram da Stranka Ujedinjene Srbije moze da napravi ozbiljan i kvalitetan politicki RP. Cilj mi nije da stranka postoji samo kao ime, vec da bude aktivna i da redovno organizuje razlicite dogadjaje.
DOKAZI I MEDIJI
Screenshotovi okupljanja / RP situacija: Prilozeno.
Logo ili simbol stranke: Prilozeno.
Dodatni dokazi ili informacije:
TT sus_srbija.
Predsednik - Milan Gagic
Podpredsednik - Stefan Mitrovic
Generalni Sekretar - Nemanja Radonjic
Ministar Odbrane - Mihail Grujcic
Ministra Unutrasnjih Poslova - Nikola Terzic
Ministar Pravde - Andrej Vuckovic
Ministar Gradjevinarstva - Petar Ulemek
Ministar Socijalne Politike - Nemanja Lukic
Ime i prezime lidera: Milan Gagić
Statičan ID lidera: 348-278
Discord korisničko ime: Lanmi
Koliko dugo igrate na serveru?: Od samog pocetka servera
OSNOVNE INFORMACIJE
Pun naziv stranke: Stranka Ujedinjene Srbije
Skraćen naziv stranke: SUS
Datum osnivanja stranke: 16.09.2026.
Ideologija stranke: Građanski patriotizam, jedinstvo, razvoj i bezbednost državeSedište stranke: Beograd
Discord Server stranke: https://discord.gg/7QsRf7Jg7f
Ukupan broj članova: 20
Prosečna dnevna aktivnost članova: 10h+
RP PRIČA I PLANOVI
Detaljna priča o nastanku stranke: Zavrsio sam Vojnu akademiju, ali sam zbog dolaska novog generala i smene mnogih pripadnika napustio sluzbu i zaposlio se u obezbeđenju Vlade, gde sam saznao da je cela Vlada korumpirana, ukljucujuci i sam vrh. Zbog toga sam odlucio da osnujem stranku.
Ciljevi i planovi stranke: Planovi stranke Ujedinjene Srbije zasnivaju se na okupljanju gradana oko zajednickih ciljeva, borbi protiv korupcije i jacanju drzave. Cilj nam je da doprinesemo razvoju Srbije, unapredimo rad drzavnih institucija i izgradimo pravednije i sigurnije drustvo.
Na koji način će vaša stranka doprineti RP zajednici?: Planiram da organizujemo javne skupove, politicke debate, konferencije za medije i druge dogadjaje.
Zašto baš vi zaslužujete oficijalni status?: Smatram da Stranka Ujedinjene Srbije moze da napravi ozbiljan i kvalitetan politicki RP. Cilj mi nije da stranka postoji samo kao ime, vec da bude aktivna i da redovno organizuje razlicite dogadjaje.
DOKAZI I MEDIJI
Screenshotovi okupljanja / RP situacija: Prilozeno.
Logo ili simbol stranke: Prilozeno.
Dodatni dokazi ili informacije:
Poslednja izmena: