Tedi Cortex
Batonga
Igrač
Reaction score:0
1. Ime, Prezime
Tedi Cortex
Statičan ID: [642-721]
2. Godine i datum rođenja
Imam 27 godina – rođen 24.02.1998.
3. Fotografije lika
(OOC: dodati slike)
4. Pol
Muški
5. Religija
Pravoslavna
Rimokatolicka
6. Nacionalnost
Italijansko poeklo (od oca)
Makedonsko poreklo(od majke)
7. Roditelji
Otac: Marco Cortex
Majka: Milena Cortex (Rodzena Arsovska)
7.1. Braća / sestre
Nemam braće ni sestara – odrastao sam kao jedinac.
8. Izgled
Imam ozbiljno i odlučno držanje, sa oštrim crtama lica i pogledom koji odaje sigurnost i oprez. Kosa mi je kratko ošišana i uredna, dok su brada i brkovi pažljivo održavani.
Najčešće nosim opuštenu, ali urednu garderobu – belu majicu sa natpisom, svetloplave pantalone i bele patike. Preko ramena nosim torbicu koja mi služi za svakodnevne stvari, dok sat na ruci pokazuje da cenim vreme i organizaciju.
Ruke su mi prekrivene tetovažama koje predstavljaju deo mog života i iskustva. Moj stil je jednostavan, ali prepoznatljiv – ne trudim se da privučem pažnju, ali ostavljam utisak gde god se pojavim.
9. Karakteristične osobine
Na desnoj šaci imam manji ožiljak iz mlađih dana, koji me podseća da svaka odluka ima posledice i da kontrola uvek mora biti ispred snage.
10. Obrazovanje
Završio sam srednju školu. Veći deo znanja stekao sam kroz životno iskustvo, rad i snalaženje u različitim situacijama.
11. Stil života
11.1. Rano detinjstvo (0–3 godine)
Odrastao sam u skromnom okruženju gde su rad i disciplina bili osnov svega. Još od malih nogu naučio sam da se prilagođavam i posmatram svet oko sebe.
11.2. Detinjstvo (3–12 godina)
Moje pravo ime je Teodor, ali me gotovo niko nikada nije zvao tim imenom. Još kao dete, ljudi su počeli da me zovu Tedi, i to ime je vremenom postalo deo mog identiteta. Odrastao sam kao mirno i povučeno dete koje je više slušalo nego govorilo. Nisam bio neko ko traži pažnju, već sam više voleo da posmatram ljude i učim iz njihovih postupaka. Naučio sam da razlikujem iskrene ljude od onih koji to nisu. Često sam bio prepušten sam sebi, što me je naučilo da razmišljam unapred i da se oslanjam na sopstvene odluke. Već tada sam razvio osećaj da u životu moraš sam da se izboriš za svoje mesto. Te godine su me naučile strpljenju i tišini.
11.3. Tinejdžerske godine (12–18 godina)
Tokom tinejdžerskih godina ime Tedi je već postalo ono po čemu me svi znaju. U tom periodu počeo sam da izlazim među ljude i da upoznajem razne karaktere i situacije. Naučio sam kako da se postavim u društvu i kako da steknem poštovanje bez potrebe za dokazivanjem kroz reči. Nisam bio impulsivan – uvek sam razmišljao nekoliko koraka unapred. Konflikti su bili deo odrastanja, ali sam naučio kako da ih rešavam hladne glave. Počeo sam da razumem kako funkcionišu odnosi među ljudima i koliko je poverenje retka stvar. Greške koje sam pravio učinile su me opreznijim i ozbiljnijim. Postao sam osoba koja ne reaguje odmah, već prvo razmisli.
11.4. Mladost (18–30 godina)
Ulaskom u odraslo doba odlučio sam da izgradim sopstveni put. Počeo sam da radim razne poslove kako bih stekao iskustvo i finansijsku stabilnost. Kroz rad sam naučio koliko je disciplina važna i koliko ljudi lako odustaju. Ja nisam bio jedan od njih. Počeo sam da razvijam sopstveni način razmišljanja i donošenja odluka. Ljudi su počeli da me doživljavaju ozbiljnije i da mi veruju. Naučio sam da poverenje dolazi kroz dela, a ne kroz reči. U ovom periodu sam izgradio karakter koji me danas definiše – smiren, proračunat i fokusiran. Ime Tedi Cortex postalo je nešto po čemu me ljudi prepoznaju i pamte.
11.5. Zrelost (30–60 godina)
/
11.6. Starost (60–80 godina)
/
11.7. Starost (80+ godina)
/
12. Sadašnje vreme — kako sada živim
Danas živim u Beogradu, u manjem stanu koji mi pruža mir i privatnost. Vodim život koji spolja deluje jednostavno i bez komplikacija. Radim kao vozač kamiona, što mi omogućava stabilan prihod i konstantno kretanje. Taj posao me je naučio disciplini, strpljenju i organizaciji vremena. Pored toga, bavim se i preprodajom automobila, gde koristim svoje iskustvo i procenu da ostvarim dodatnu zaradu. Kroz taj posao upoznajem različite ljude i učim kako da procenim ko je kakav. Većina ljudi me zna kao Tedi Cortex i retko ko koristi moje pravo ime. U poslednje vreme provodim dosta vremena sa ekipom iz Zemuna, gde pokušavam da izgradim svoje mesto i pokažem da sam neko na koga može da se računa. Ne govorim mnogo, ali radim ono što treba.
13. Planovi za budućnost
Ne gledam predaleko, ali imam jasan pravac. Moj cilj je da nastavim da gradim stabilnost i da ne pravim greške koje mogu skupo da me koštaju. Želim da kroz rad i disciplinu obezbedim sebi sigurnu budućnost. Planiram da proširim poslove kojima se bavim i da unapredim svoje znanje i kontakte. Važno mi je da steknem poverenje pravih ljudi i da ga ne izgubim. Ne tražim slavu niti pažnju, već poštovanje koje dolazi vremenom. Svaki korak koji pravim je promišljen i sa razlogom. Verujem da se sve gradi strpljenjem, a ne brzinom.