AKTIVAN Tedi Cortex - RP Biografija

Status
Not open for further replies.
Tedi Cortex

Tedi Cortex

Batonga
Igrač
Reaction score:0
1. Ime, Prezime
Tedi Cortex
Statičan ID: [642-721]

2. Godine i datum rođenja
Imam 27 godina – rođen 24.02.1998.

3. Fotografije lika
Desno

Ispred

Levo

(OOC: dodati slike)

4. Pol
Muški

5. Religija
Rođen sam u porodici gde su se poštovali i pravoslavni i rimokatolički običaji. Otac mi je bio rimokatolik italijanskog porekla, dok je majka odrasla u pravoslavnoj porodici u Makedoniji. Tokom odrastanja bio sam okružen sa obe strane porodice i upoznat sa obe tradicije, ali sam vremenom više prihvatio pravoslavlje i danas se izjašnjavam kao pravoslavac. I pored toga, poštujem poreklo i običaje sa očeve strane porodice.

6. Nacionalnost
Sa očeve strane imam italijansko poreklo, dok sa majčine strane vučem makedonsko poreklo.

7. Roditelji
Otac: Marco Cortesi
Majka: Milena Cortesi (rođena Arsovska)

7.1. Braća / sestre
Nemam braće ni sestara i odrastao sam kao jedinac.

8. Izgled
Imam ozbiljno i odlučno držanje, sa oštrim crtama lica i pogledom koji odaje sigurnost i oprez. Kosa mi je kratko ošišana i uredna, dok su brada i brkovi pažljivo održavani.
Najčešće nosim opuštenu, ali urednu garderobu – belu majicu sa natpisom, svetloplave pantalone i bele patike. Preko ramena nosim torbicu koja mi služi za svakodnevne stvari, dok sat na ruci pokazuje da cenim vreme i organizaciju.
Ruke su mi prekrivene tetovažama koje predstavljaju deo mog života i iskustva. Moj stil je jednostavan, ali prepoznatljiv – ne trudim se da privučem pažnju, ali ostavljam utisak gde god se pojavim.

9. Karakteristične osobine
Na desnoj šaci imam manji ožiljak iz mlađih dana,Kroz godine sam se dosta istetovirao od kojih su vecinu tetovaze memorija da rane dane sa drugarima sto smo odrasli zajedno

10. Obrazovanje
Završio sam srednju školu. Veći deo znanja stekao sam kroz životno iskustvo, rad i snalaženje u različitim situacijama.

11. Stil života

11.1. Rano detinjstvo (0–3 godine)

Slabo pamtim rano detinjstvo ali po slikama koi imam u staru kucu u itailiju sam video da su me cale i keva vodile na dosta ljepih mesta gde su nam bili rodbine baka deda i sve.

11.2. Detinjstvo (3–12 godina)
Moje pravo ime je Teodor, ali me još od detinjstva gotovo niko nije oslovljavao tako. Porodica, prijatelji i ljudi iz okruženja počeli su spontano da me zovu Tedi, pa je taj nadimak ostao uz mene kroz ceo život. Kasnije, tokom odrastanja i upoznavanja novih ljudi, uz nadimak Tedi često je išlo i prezime „Cortex“, koje je nastalo iz načina na koji su me pojedini ljudi iz društva prozivali zbog mog načina razmišljanja i hladnog pristupa situacijama. Vremenom sam se navikao na to ime i većina ljudi me danas poznaje upravo kao Tedi Cortex, dok moje pravo prezime zna mali broj ljudi. Nikada nisam pridavao veliki značaj tome kako će me neko zvati, ali je taj nadimak vremenom postao deo mog identiteta i načina na koji me ljudi prepoznaju.

11.3. Tinejdžerske godine (12–18 godina)
Tokom tinejdžerskih godina ime Tedi je već postalo ono po čemu me svi znaju. Odrastao sam u Italiji, gde sam proveo najveći deo detinjstva i školovanja. U tom periodu počeo sam više da izlazim među ljude i upoznajem razne karaktere i situacije. Naučio sam kako da se postavim u društvu i kako da steknem poštovanje bez potrebe za dokazivanjem kroz reči. Nisam bio impulsivan i uglavnom sam razmišljao nekoliko koraka unapred pre nego što nešto uradim. Konflikti su bili deo odrastanja, ali sam vremenom naučio kako da ih rešavam smireno i bez nepotrebne buke.

Kako mi je majka poreklom iz Makedonije, često smo odlazili kod babe i dede na leto, pa sam još tada upoznao drugačiji način života i mentalitet ljudi tamo. Vremenom sam počeo više da se vezujem za balkanski život nego za život u Italiji. Pred kraj srednje škole roditelji su imali finansijskih problema i odlučili da se vrate bliže porodici sa majčine strane.Onda sa ekipom sto sam imao u makedoniji stari drugari smo otisli za beograd, oni su hteli da mi pokazu beograd i kako izgleda i sta sve moze da se dostigne u beogradu . I tada sam prvi put ozbiljnije dolazio u Beograd. Grad mi je brzo odgovarao zbog načina života, ljudi i mogućnosti koje pruža. Greške koje sam pravio tokom tih godina učinile su me ozbiljnijim i opreznijim. Postao sam osoba koja ne reaguje odmah, već prvo razmisli.

11.4. Mladost (18–30 godina)
Nakon punoletstva odlučio sam da ostanem u Beogradu i pokušam sam da izgradim svoj život. U početku nije bilo lako jer nisam imao veliki krug ljudi niti ozbiljnu podršku, ali sam brzo naučio kako funkcioniše život u gradu. Radio sam razne poslove kako bih stekao iskustvo i finansijsku stabilnost. Najviše sam se pronašao u poslovima vezanim za vozila i transport, jer sam još od mlađih dana bio zainteresovan za automobile i kamione. Kroz posao sam upoznao mnogo različitih ljudi – i dobrih i loših – što me je dodatno naučilo kako da procenim kome mogu verovati.

Vremenom sam počeo da razvijam svoj način razmišljanja i donošenja odluke. Ljudi su počeli ozbiljnije da me shvataju jer nisam bio neko ko mnogo priča, već neko ko završava ono što započne. Kroz preprodaju automobila i uspeo sam da obezbedim sebi stabilniji život i da upoznam dosta ljudi po gradu. Upravo zbog toga sam odlučio da ostanem u Beogradu, jer sam ovde video priliku da napravim nešto svoje. U ovom periodu sam izgradio karakter koji me danas definiše – smiren, proračunat i fokusiran. Ime Tedi Cortex postalo je ime po kojem me većina ljudi poznaje i pamti.

11.5. Zrelost (30–60 godina)
/

11.6. Starost (60–80 godina)
/

11.7. Starost (80+ godina)
/

12. Sadašnje vreme — kako sada živim
Danas živim u Beogradu, u manjem stanu koji mi pruža mir i privatnost. Vodim život koji spolja deluje jednostavno i bez komplikacija. Radim kao vozač kamiona, što mi omogućava stabilan prihod i konstantno kretanje. Taj posao me je naučio disciplini, strpljenju i organizaciji vremena. Pored toga, bavim se i preprodajom automobila, gde koristim svoje iskustvo i procenu da ostvarim dodatnu zaradu. Kroz taj posao upoznajem različite ljude i učim kako da procenim ko je kakav. Većina ljudi me zna kao Tedi Cortex i retko ko koristi moje pravo ime. U poslednje vreme provodim dosta vremena sa ekipom iz Zemuna, gde pokušavam da izgradim svoje mesto i pokažem da sam neko na koga može da se računa. Ne govorim mnogo, ali radim ono što treba.

13. Planovi za budućnost
Ne gledam predaleko, ali imam jasan pravac. Moj cilj je da nastavim da gradim stabilnost i da ne pravim greške koje mogu skupo da me koštaju. Želim da kroz rad i disciplinu obezbedim sebi sigurnu budućnost. Ranije sam se bavio sa auto prodajom kroz koi sam upoznao dosta dobrih i kvarnih ljudi u gradu , kroz kojih sam uzeo dobru kolicinu novca da sam novcano stabilam.Planiram sebe da gradim jos vise i da si uzmem neku pumpu ili neki dobar biznis koi moze da mi priusti dobru kolicinu novca

Stefan Belic | Mafija

Stefan Belic | Mafija

Šmeker
Forum Administrator
Quality Standards Team
Event Team
Igrač
Reaction score:64
Tvoja biografije je PRIHVACENA

Tedi Cortex

Tedi Cortex

Batonga