PREGLEDANO Unban zahtev [

Status
Not open for further replies.
V

Vuk DiLauro

Početnik
Igrač
Reaction score:0
- In-game nickname admina
Mixa Dior
- Razlog kazne
Pc check
- Datum i vreme kazne
3/6/2026 3 i 30 popodne
- Kratak opis situacije
Kratak opis situacije: Prilikom redovne ili nasumične provere mog računara od strane administracije, pronađen je driver namenjen DMA kartici. Na osnovu samog postojanja tog fajla na sistemu, doneta je odluka o trajnoj zabrani pristupa serveru (ban) pod optužbom za korišćenje nedozvoljenih sredstava (cheat).
- Screenshot kazne
https://ibb.co/6cbBWvbW

Poštovana administracijo,
Ovim putem podnosim žalbu na odluku o banu koji mi je izrečen pod optužbom za korišćenje nedozvoljenih softvera (cheatova), konkretno zbog prisustva drivera za DMA karticu na mom računaru.
Želeo bih da iznesem sledeće činjenice u svoju odbranu:
Nedostatak video dokaza: Kažnjen sam bez ikakvog video snimka koji potvrđuje da sam u samoj igri imao bilo kakvu prednost u odnosu na druge igrače ili da sam koristio skripte koje narušavaju integritet servera.Poreklo drivera: Iako je tokom provere pronađen driver na sistemu, on sam po sebi nije dokaz da je bio aktivan ili korišćen u svrhe igranja na ovom serveru. Driveri mogu ostati na računaru iz različitih razloga (testiranje hardvera, rad u drugim softverima ili prethodna upotreba van ovog servera), ali bez snimka same situacije iz igre, optužba se zasniva na pretpostavci, a ne na delu.Čist dosije: Do sada sam se trudio da poštujem sva pravila zajednice i doprinosim RP-u na kvalitetan način. Smatram da je kazna prestroga s obzirom na to da ne postoji dokaz o direktnom kršenju pravila u toku igranja.

Uvek sam spreman na saradnju i ponovnu proveru sistema. Molim vas da uzmete u obzir moju aktivnost i trud na serveru, te da razmotrite pružanje druge šanse ili makar ublažavanje kazne, jer mi je cilj da nastavim sa fer i korektnom igrom.
Unapred hvala na izdvojenom vremenu i razumevanju.
Srdačan pozdrav,[Vuk DiLauro 172-469]

Cone🚀

Cone🚀

Bezbednosna Discord Agencija
Chief Administrator
Administrator
Legal Faction Management
Igrač
Reaction score:3
Pozdrav,sa vama je Chief Administrator & Legal Faction Management

Vas zahtev je odbijen.

Status