V
Vuk DiLauro
Početnik
Igrač
Reaction score:0
- - In-game nickname admina
- Mixa Dior
- - Razlog kazne
- cheat check
- - Datum i vreme kazne
- 3/6/2026 3 i 30 popodne
- - Kratak opis situacije
- "Dobio sam kaznu nakon urađenog PC check-a, iako tokom same provere nije pronađen nikakav konkretan dokaz, fajl ili softver koji potvrđuje korišćenje cheat-ova. Takođe, ne postoji nikakav video snimak (POV) moje igre koji bi ukazao na neregularno ponašanje ili prednost nad drugim igračima. Smatram da je odluka doneta bez jasnih dokaza i spreman sam na momentalnu, ponovnu proveru kako bih dokazao da mi je računar potpuno čist."
- - Screenshot kazne
- https://ibb.co/6cbBWvbW
Želim da se obratim povodom optužbi da koristim nedozvoljene programe (cheat-ove). Smatram da je kazna ili optužba neosnovana, naročito jer za ne postoji nikakav video dokaz koji potvrđuje bilo kakvu cudno stvar u mojoj igri.
Potpuno sam uveren u čistoću svog računara i stojim iza toga da ne koristim nikakve eksterne softvere koji bi mi dali prednost. Zbog toga, zahtevam i nudim da se uradi ponovni, detaljan PC Check od strane administracije u bilo kom trenutku.
Spreman sam da sarađujem i pokažem da na mom kompjuteru nema ničega što krši pravila servera. Verujem da je u interesu svih da se situacija reši pravedno, na osnovu provere i činjenica, a ne na osnovu nagađanja bez dokaza.
Unapred hvala na razumevanju i očekujem vaš poziv za proveru.
Srdačan pozdrav,[Vuk DiLauro/172-469]
Potpuno sam uveren u čistoću svog računara i stojim iza toga da ne koristim nikakve eksterne softvere koji bi mi dali prednost. Zbog toga, zahtevam i nudim da se uradi ponovni, detaljan PC Check od strane administracije u bilo kom trenutku.
Spreman sam da sarađujem i pokažem da na mom kompjuteru nema ničega što krši pravila servera. Verujem da je u interesu svih da se situacija reši pravedno, na osnovu provere i činjenica, a ne na osnovu nagađanja bez dokaza.
Unapred hvala na razumevanju i očekujem vaš poziv za proveru.
Srdačan pozdrav,[Vuk DiLauro/172-469]