PREGLEDANO unban

Status
Not open for further replies.
A

Aleksandr

Početnik
Igrač
Reaction score:0
- In-game nickname admina
Aleksandr Sotka
- Razlog kazne
Wrong server
- Datum i vreme kazne
26.06.2026 23:08
- Kratak opis situacije
Pozdrav. Mi smo novi igrači koji su došli sa drugog projekta i želeli bismo da igramo na vašem serveru. Znamo srpski jezik i upoznati smo sa pravilima. Danas smo bili teleportovani, a zatim sam dobio ban. Molim vas da preispitate slučaj i da me odbanujete ako je moguće. Hvala unapred.
- Screenshot kazne
https://imgur.com/a/G4o9l6y
Pozdrav. Mi smo novi igrači koji su došli sa drugog projekta i želeli bismo da igramo na vašem serveru. Znamo srpski jezik i upoznati smo sa pravilima. Danas smo bili teleportovani, a zatim sam dobio ban. Molim vas da preispitate slučaj i da me odbanujete ako je moguće. Hvala unapred.

Cone🚀

Cone🚀

Bezbednosna Discord Agencija
Chief Administrator
Forum Manager
Administrator
Igrač
Reaction score:5
@Petar Vekic | Parker

Molim te izjasni se povodom ovog slucaja

A

Aleksandr

Početnik
Igrač
Da li treba dugo da čekam?

Petar Vekic | Parker

Petar Vekic | Parker

Batonga
Head of Moderator Team
Administrator Team
Legal Faction Management
Igrač
Moje postovanje, 26.06 u 21:45 ste otvorili ticket gde ste objasnili da ste igrac sa RMRP i da bi doveli ekipu ukoliko bi dobili fakciju. Na to sam vam odgovorio da to nazalost nije moguce jer ukoliko ne pricate jezik koji nasi ljudi mogu da razumeju ne mozete da igrate na serveru. Vi ste se u tiketu izjasnili da znate nas jezik gde ste dalje upuceni da konkurisete kada budu otvoreni konkursi kao i svi ostali igraci.
Medjutim, u administraciji smo posumnjali u to sto ste napisali i odlucili da to testiramo. Teleportovani ste u sobu sa mnom i jos dva administratora gde smo pokusali da ostvarimo komunikaciju sa vama putem voice chata na sta ste vi rekli da trenutno nemate slusalice. Prilikom pokusaja da sa vama komuniciramo putem chata, na neka pitanja niste odgovarali a na ona koja jeste trebalo vam je po minut - dva da odgovorite i samim tim smo zakljucili da koristite google translate i da, na osnovu nasih pravila, ne mozete da igrate na serveru.

Dalju odluku donosi @Cone🚀

A

Aleksandr

Početnik
Igrač
Ja sporo kucam na tastaturi, ne koristim Google Translate.

Cone🚀

Cone🚀

Bezbednosna Discord Agencija
Chief Administrator
Forum Manager
Administrator
Igrač
Reaction score:5
Zahtev odbijen.

Status
Not open for further replies.

Personalize