ODOBRENO - ILLEGAL Vagos RP Prica

Status
Not open for further replies.
R

Rajo Bubanja

Gost Prestolnice
Igrač
Reaction score:2
1.Priča vođe. Detaljna, sa motivacijom i ključnim tačkama

U Beograd sam došao prateći snove - da završim fakultet i brinem o ljudima jer o meni nisu mnogo brinuli u mladosti, morao sam sam da se snalazim, procenjujem ljude i sam pronađem mesto pod suncem. Tokom školovanja na medicinskom sam upoznao mnoge sjajne likove, bistrog uma, ali uvek su mi pažnju privlačili autsajderi ili ljudi sa običnijim poslovima. Provodeći dane i noći po auto pijacama i kazinu gde se okupljaju ljudi raznih profila, ubrzo sam namirisao novi put koji će mi pomoći da namirim dečaka u sebi i tragam za pravdom. Iako nisam ni sanjao da ću poći mutnim stopama svog oca, izgleda da su geni jači. Burna prošlost iz Meksika oblikovali su me tako da budem svesniji i hladnokrvniji u ovom surovom svetu. Ništa neće doći samo od sebe, još manje legalnim putem. Došlo je vreme da uzmem stvari u svoje ruke, da spojim ono što volim sa onim za čime tragam.

Kroz godine sam stvorio krug bliskih ljudi koji nose isti osećaj u sebi - dovoljno dugo su živeli na margini, punili džepove prljavim nazovi šefovima, dovoljno su po blokovima i raznim organizacijama da imaju svoje alate i iskustva koja će se stopiti pod jednim imenom - Vagosi.

2.Priče viših zaposlenih. Kratka, ali sa važnim detaljima.

Srđan Filipović, rođeni Beograđanin, od malih nogu se vrti po blokovima. Zna svaku ulicu, šemu i cenu - baš za sve. Uvek će da razbudi i pokrene ljude oko sebe, jer mili, vreme je novac. Predusretljiv i direktan, hoćeš - hoćeš, nećeš - naći će odmah zamenu. Preuzima inicijativu i sa jasnoćnom objasni ceo tok akcije. Opremiće te za minut, ali još brže razoružati. Fokusiran i produktivan pod pritiskom, sa urođenim instiktom za pametne i proračunate odluke.

Tatana Nikolajeva, ruski koreni i srpski temperament. Neupadljiva, a svuda je ima. Ne privlače je stvari koje većina žena voli - sama želi da stekne kako lagodan život, tako i poštovanje. Mnogi su pokušali da joj osvoje srce, ali ono pripada samo familiji i braći kojima je odana do koske. Ne gura se niti pokušava da se istakne, njena dela govore za sebe.

3.Kako i gde su se sastajali viši službenici?

Prvih par puta, kao i samo upoznavanje se desilo na premijeri meksikanskog akcionog filma. Nastavili su tu tradiciju odlaska u bioskop, prepoznavajući jedni kod drugih isti poriv i da ih ne veže samo ljubav prema umetnosti već i mnogo više. Kada je plan počeo da poprima prave nijanse za velike promene i da naša priča mora da se čuje ali upakovana kroz legalni paravan, sve češće su se sastajali u Rajinoj kancelariji koju je namenio za privatni biznis, što će sa Srđanom i Tatanom ubrzo da krene i da razvija.

4.Zašto ste odlučili da osnujete familiju?

Da bismo uspeli mora da postoji zajednica u kojoj smo svi jednaki i u kojoj je pre svega najbitnije poštovanje, a to je ono što Vagosi i jesu. Da budu prepoznatljivi, u vrhu liste, da steknu poštovanje od državnih organizacija do podzemlja. Da ostavimo pečat u ovom gradu i ostanemo upamćeni.

5. Tip familije: Kriminalna / Neutralna
Kriminalna

5.1 Ako je kriminalna, navedite detaljan opis RP-a i opišite i legalne i ilegalne aktivnosti.

Legalne aktivnosti:

“Vagos full tuning”

Kupovina i preprodaja sportskih vozila

Popravlajnje i servis vozila

Usluge vožnje i iznajmljivanja brzih automobila

Organizovanje sajamskih izložbi vozila iz inostranstva

Ilegalne aktivnosti:

Zauzimanje svih teritorija i zona po gradu kako bi žute zastave vijorile Beogradom i bili upečatljivi na svakom koraku.

Kupovina i prodaja oružja, droge i matrijala za izradu istih.

Pljačke koje će doneti profit i izgraditi poštovanje prema Vagosima

6.Opis trenutnog stanja stvari u organizaciji.

Ozbiljan trojac je već okupio ljude oko sebe - prijatelje koji su tu bili i u teškim situacijama i vremenom postali prava braća. Ali i potpuno nove likove koji se brzo stope sa kodeksom i principom po kojem Vagosi funkcionišu. Opremljeni non stop i spremni, već su stalni na mnogim opasnim akcijama. Ne prljaju mnogo ruke, ostave kerove da se dave, a onda samo pokupe kajmak. Vagosi su poštovanje i poverenje za koje se treba iscimati jer ništa ne doalazi preko noći, kako sama pripadnost u zajednici, tako i napredovanje po rankovima.

7. Ciljevi i motivacije vaše organizacije.

Najpre je cilj da odvojimo žito od kukolja, da svaki član bude ispravan i čist, da poštuje i bude poštovan pre svega od same familije jer kad je struktura jaka, neće imati šta da je zaustavi.

Polako bi se razvijao legalni posao uporedo sa ilegalnim - preko dana lagane popravke, vožnje, prodaja auta, a noću pravi posao - diskretni planovi za bučno osvajanje zona i presretnje pljački. Ne marimo za brojčanost, bitniji nam je kvalitet nego kvantitet, jer samo ćemo tako ostaviti pravi pečat Vagosa.

8.Zaključak / rezime / poruka.

Nismo sanjari, tu smo da uzmemo, da budemo prepoznati i glasni i postavimo naše zakone. Nema bajki, svi smo videli mrak i osetili ga na svojoj koži. Vreme je se jarko žuta boja prospe po Beogradu, vreme je da Vagosi zasijaju.

Stefan Belic | Mafija

Stefan Belic | Mafija

Šmeker
Forum Administrator
Head Curator
Event Team
Igrač
Reaction score:58
Vasa RP prica je PRIHVACENA!

Status
Not open for further replies.

Personalize