ODBIJENO Vuk DiLauro Biografija

Status
Not open for further replies.
V

Vuk DiLauro

Gost Prestolnice
Igrač
Reaction score:0
1.Prezime i ime + Statičan (ID):Vuk DiLauro 172-469

2.Godine i datum rođenja:19 godina | 16.04.2007.

3.Fotografije lika:( )

4.Pol:Muški

5.Religija:pravoslavna

6.Nacionalnost:Srbin / Italijan

7.Roditelji:Otac Borko DiLauro, majka Danijela DiLauro

8.7.1. Braća / sestre:Nemam rođene braće ni sestara, ali ljude sa kojima sam odrastao gledam kao porodicu.

9.Izgled:Visok oko 185cm, vitke ali jake građe. Kratka bela kosa, uredan izgled i dosta tetovaža po telu. Većinom delujem mirno dok ne dođe do problema.

10.Stil oblačenja:Najviše nosim sportsku garderobu ili sportski elegantno. Volim dobre patike, dukseve i trenerke, ali ne volim da previše privlačim pažnju izgledom.

11.Obrazovanje:Završio sam srednju školu. Nikad nisam bio nešto vezan za knjigu i teoriju, više sam učio kroz život, ljude i iskustvo.

12.Stil života:Živim brzo, ali gledam da uvek imam kontrolu nad sobom i situacijom. Trudim se da budem disciplinovan, redovno treniram i ne volim da gubim vreme na gluposti. Ne pijem i ne koristim drogu jer volim da mi glava bude čista.

13. ŽIVOTNA PRIČA

11.1. Rano detinjstvo (0–3 godine)

Rođen sam u Beogradu. Otac mi je iz Italije, a majka iz Srbije. Od malena sam odrastao uz obe kulture i naučio da poštujem porodicu i reč koju daš.

11.2. Detinjstvo (3–12 godina)

Detinjstvo sam provodio između Beograda i Italije. Ćale me je još kao klinca učio da čovek mora da stoji iza svojih postupaka i da ne okreće leđa ljudima koji su uz njega. Dok su druga deca jurila fudbal po kraju, mene su više zanimali razgovori starijih i način na koji funkcionišu ozbiljne priče i poslovi.

11.3. Tinejdžerske godine (12–18 godina)

Kako sam rastao, počeo sam da upoznajem razne ljude i da ulazim u ozbiljnije priče. Naučio sam kome može da se veruje, a kome ne. Bilo je situacija koje su me dosta promenile i naterale da brzo sazrim. Posle nekog vremena sam shvatio da u životu moraš da ostaneš hladne glave i da ne pokazuješ slabost pred svakim.

11.4. Mladost (18–19 godina)

Sa 18 godina sam počeo samostalno da gradim svoje kontakte i da se snalazim bez pomoći drugih. Gledam svoja posla i trudim se da uvek budem korak ispred. Ne volim buku ni pažnju, više volim da ljudi znaju za mene preko dela nego preko priče.

Sadašnje vreme — kako lik sada živi

Danas živim mirno i držim mali krug ljudi oko sebe. Ne verujem lako svima i gledam da budem okružen ljudima koji poštuju mene kao što ja poštujem njih. Bavim se poslovima gde su poverenje i brzina najbitniji.

Planovi za budućnost

Plan mi je da jednog dana napravim ozbiljan i legalan posao koji će povezati ljude i kontakte iz Italije i Srbije. Ne zanima me da budem poznat po problemima, nego po tome što sam napravio nešto svoje.

Zaključak (šta lik zna, sme itd.)

Suština ličnosti: Lojalan, smiren i razmišlja pre nego što napravi potez. Ne voli izdaju i teško oprašta nepoštovanje.
  • Zna: Da proceni ljude, da pregovara i da ostane pribran pod pritiskom.
  • Sme: Da rizikuje kada misli da je nešto vredno toga i da zaštiti ljude do kojih mu je stalo.
  • Ne sme: Da okrene leđa porodici i ljudima koji su bili uz njega kada je bilo najteže.

14.SAŽETAK

Vuk DiLauro je momak koji je odrastao između dve kulture i rano naučio kako funkcioniše život. Kroz razna iskustva postao je ozbiljniji nego većina svojih vršnjaka. Ne voli mnogo da priča o sebi, ali ljudi koji ga poznaju znaju da drži do poštovanja, lojalnosti i svog imena.

Stefan Belic | Mafija

Stefan Belic | Mafija

Šmeker
Forum Administrator
Quality Standards Team
Event Team
Igrač
Reaction score:67
Tvoja biografija NIJE PRIHVACENA
Razlog odbijanja:
Biografija trenutno nije dovoljno razrađena za odobrenje.

Potrebno je detaljnije objasniti poreklo karaktera. Prezime DiLauro nije balkanskog porekla, zbog čega je neophodno navesti više informacija o ocu, njegovom životu u Italiji, upoznavanju sa majkom i razlozima dolaska i ostanka porodice u Beogradu.
Životna priča je previše uopštena i sadrži veliki broj neodređenih formulacija poput „upoznavao razne ljude“, „gradio kontakte“ i „ulazio u ozbiljne priče“, bez konkretnih događaja koji su oblikovali karakter.
Takođe je potrebno navesti čime se karakter trenutno bavi i od čega živi. Deo „bavim se poslovima gde su poverenje i brzina najbitniji“ nije dovoljno precizan.
Karakter je predstavljen bez značajnih mana i slabosti. Potrebno je dodati realistične vrline i mane kako bi lik bio uverljiviji.

Prijavu poslati ponovo za 7 dana.

Status
Not open for further replies.

Personalize

Top Bottom