V
Vuk Racic
Gost Prestolnice
Igrač
Reaction score:0
1. Prezime, Ime, Statičan (ID)
Račić Vuk – 172-4692. Godine i datum rođenja
Imam 29 godina. Rođen sam 22. maja 1996. godine.3. Fotografije lika (Celo lice, levi profil, desni profil)
4. Pol
Muškog sam pola.5. Religija
Po veroispovesti sam musliman. Veru poštujem, ali je ne praktikujem aktivno i ona ne utiče direktno na moje odluke niti na moj način života.6. Nacionalnost
Moja nacionalnost je srpska. Rođen sam i odrastao u Srbiji, gde sam vrlo rano naučio kako funkcioniše ulica i kome se može verovati, a kome ne.7. Roditelji
Moj otac, Hamza Račić, radio je razne fizičke poslove i imao dodira sa sivom zonom, što je ostavilo trag na celu porodicu.Majka, Amina Račić, bila je domaćica i trudila se da porodicu održi na okupu koliko god je mogla.
7.1. Brat / sestra
Imam brata, Comi Račić. Imao je snažan uticaj na moj karakter i način razmišljanja. Naučio me je da se oslanjam isključivo na porodicu i da u ovom svetu nema mesta za slabost. Naš odnos je zasnovan na lojalnosti, ali i stalnom oprezu, jer obojica živimo opasan život.8. Izgled
Oblačim se jednostavno, ali upadljivo — uglavnom u svetlu sportsku garderobu koja mi omogućava brzo kretanje i ne sputava me u akciji. Frizura mi je moderna, svetla i namerno neuredna kako bih se izdvajao.Na rukama imam vidljive tetovaže koje nose tragove života na ulici. Pogled mi je hladan i proračunat — emocije ne pokazujem i retko ko može da proceni moj sledeći potez.
9. Karakteristične osobine
Imam tetovažu na desnom obrazu iz mladosti, koje se ne stidim. Ona delimično opisuje čime sam se bavio, iako danas nisam stalno u „dnevnom poslu“, te mi ne predstavlja problem.Tetovaže imam po celom telu — neke planski, neke spontano — ali svaka ima značenje o kojem ne govorim otvoreno.
Što se ožiljaka tiče, prestao sam da ih brojim pre više od 15 godina. Bilo ih je preko dvadeset, ima ih i danas, i znam da ih može biti još — spreman sam na to od trenutka kada sam izabrao ovaj način života.
10. Obrazovanje
Formalno obrazovanje mi nikada nije bilo prioritet. Završio sam osnovnu i srednju školu u Novom Pazaru, ali sam vrlo rano shvatio da se stvarno znanje ne stiče u učionici.Moje obrazovanje dolazi sa ulice — učenje ljudi, čitanje namera, procena rizika i snalaženje u kriznim situacijama. Znam više o pritisku i psihologiji ljudi nego većina školovanih pojedinaca.
11. Stil života
Često sam među ljudima, iako se ne eksponiram — priroda posla to zahteva. Volim automobile, žurke i okupljanja, ali se ipak najbolje osećam u svom krugu ljudi.Često menjam automobile, dodatno ih sređujem, a deo zarade dolazi upravo iz njihove trgovine. Sportski automobili, retki u gradu, oduvek su me privlačili.
Kada mi treba mir ili diskretniji razgovor, ponekad idem na pecanje.
Što se tiče posla u restoranu, svakodnevno se bavim administracijom — plaćanjem poreza, računa i komunalija, kako za svoje, tako i za nekretnine firme. Pored toga, vodim i druge poslove, kao i regrutaciju novih članova.
11.1. Rano detinjstvo (0–3 godine)
Bez jasnih sećanja, ali uz stalnu napetost u porodici i okruženju. Naučio sam da osećam atmosferu pre nego što je razumem.11.2. Detinjstvo (3–12 godina)
Povučeno dete, ali izrazito posmatračko. Retko sam verovao drugima i rano sam naučio da ćutanje daje prednost.11.3. Tinejdžerske godine (12–18 godina)
Počinje paranoja, ne bez razloga. Prvi sukobi, izdaje i razvijanje navike da uvek imam plan B i izlaznu rutu.11.4. Mladost (18–30 godina)
Ulazak u ozbiljniji život i mračnije krugove. Postajem sumnjičav, oprezan i psihički opterećen, ali funkcionalan.Radio sam razne poslove, a zatim se priključio jednom ugostiteljskom objektu. Kroz posvećenost i rad, napredovao sam do zamenika šefa objekta. Restoran je ponekad legitiman posao, a ponekad paravan za druge aktivnosti, ali je važan deo mog života.
12. Sadašnje vreme — kako lik sada živi
Nemam klasične planove. Moj cilj je opstanak i očuvanje uticaja. Prilike koristim, pretnje uklanjam ili izbegavam.Dugoročno gradim saveze i održavam kontakte u gradu. Zbog prepoznatljivog stila i ponašanja, mnogi me znaju, ali sam oprezan.
Verujem samo bratu, svojim ljudima i saveznicima — i to nastojim da usadim i drugima oko sebe.
14. Zaključak
Smatraju me veštim sa oružjem, iako smatram da sam vešt u svemu, posebno u vožnji.Preferiram bejzbol palicu za sitnije obračune, dok su u većim akcijama neizbežna ozbiljnija sredstva. Oružje redovno održavam, što smatram razlogom svoje preciznosti.
U duelima sam hladan i odlučan; kada sam nadjačan, okrećem se pametnijim rešenjima i pregovorima. Često blefiram — i uglavnom uspevam.
RP-om mi je omogućeno da u stresnim situacijama reagujem izdržljivije i nestabilnije, u skladu sa izraženom paranojom.
Moj karakter brzo procenjuje ljude, manipuliše informacijama i donosi odluke pod pritiskom. Psihički nestabilan, ali funkcionalan. Ne verujem sistemu ni obećanjima — verujem iskustvu, instinktu i potezima koje sam spreman da povučem.
Last edited by a moderator: