PREGLEDANO zahetev za unban

Status
Not open for further replies.
Radulovic Maksa

Radulovic Maksa

Batonga
Igrač
Reaction score:0
- In-game nickname admina
Miladin Tankosic
- Razlog kazne
Žalba na igrača | №588 by Ivan Klajn
- Datum i vreme kazne
11.02.2026. 23.46
- Kratak opis situacije
realno nisamu opsovao majku samo asm reko dobice i tovaj stara nisam reko sta
- Screenshot kazne
https://imgur.com/a/lpVK27Q
Pozdrav administracijo,

banovan sam zbog izjave „Dobiće i tvoja stara“ upućene drugom igraču. Želim da pojasnim situaciju i podnesem zahtev za unban.

Na snimku iz njegove žalbe Forum | Žalba na igrača | №588 može se videti da mu nisam opsovao majku niti članove porodice, već sam rekao samo navedenu rečenicu. Takođe, na kraju njegovog snimka može se čuti da je on meni psovao pola familije, što se jasno vidi i čuje na snimku koji je priložio u svojoj žalbi.

Svestan sam da je moja izjava bila nepotrebna i da nije trebalo tako da reagujem, zbog čega se izvinjavam administraciji i igračima koji su to čuli. Nisam imao nameru da vređam nečiju porodicu, već sam reagovao u trenutku rasprave.

Molim administraciju da još jednom pregleda ceo snimak i uzme u obzir kompletnu situaciju, a ne samo jedan deo razgovora. Voleo bih da dobijem još jednu šansu i nastavim da igram na serveru bez daljih problema.

Hvala na izdvojenom vremenu i razumevanju.

Vido snimak igraca koji me je okacio
.https://youtu.be/iDYbFDTuLIQ

Radulovic Maksa

Radulovic Maksa

Batonga
Igrač
Evo i drugog snimka de sam mu reko "Dobice i tvoja stara"

Stefan Belic | Mafija

Stefan Belic | Mafija

Old School
Deputy Lead Administrator
Forum Administrator
Quality Standards Team
Administrator Team
Event Team
Igrač
Reaction score:75
@Ivan Klajn | Newton molim te izjasni se.

Ivan Klajn | Newton

Ivan Klajn | Newton

Darkness there, and nothing more.
Senior Forum Administrator
Forum Administrator
Deputy Head Curator
Administrator Team
Head of Legal Factions
Igrač
Pozdrav,
Nakon ponovnog pregleda dostavljenog snimka i same situacije, smatram da je kazna izrečena sa razlogom. Izjava „Dobiće i tvoja stara“ predstavlja direktno pominjanje člana porodice u negativnom kontekstu i nije primerena komunikacija na serveru.

Činjenica da je druga strana nakon toga takođe vređala ne opravdava tvoju prethodnu izjavu to je takodje ucinjeno tek nakon vaseg LTA, te ga ne mogu kazniti u direktnom obracanju nije bilo psovki

Prilikom odlučivanja uzima se u obzir celokupna situacija, ali činjenica da nisi izgovorio direktnu psovku prema majci ili drugom članu porodice ne znači da pominjanje porodice u ovakvom kontekstu ne predstavlja prekršaj. Uvažavam tvoje izvinjenje i činjenicu da priznaješ da je izjava bila nepotrebna. Međutim, na osnovu pregledanog materijala, kazna ostaje na snazi.

Žalba po meni nije osnovana, takodje sam bas zbog konkretne situacije stavio minimalnu kaznu.

Radulovic Maksa

Radulovic Maksa

Batonga
Igrač
Poštovana administracijo,

Želeo bih da se još jednom izjasnim povodom ove situacije i zamolim da se uzme u obzir tačan sadržaj moje izjave.

Tačno je da sam rekao „Dobiće i tvoja stara“, ali smatram da ta izjava nije bila direktna psovka niti teška uvreda upućena njegovoj majci ili porodici. Nisam koristio pogrdne reči, psovke niti sam vređao njegovu majku na način na koji se navodi u žalbi.

Razumem da pominjanje porodice može biti protumačeno kao neprimereno i prihvatam da izjava nije trebalo da bude izrečena. Međutim, smatram da treba napraviti razliku između direktnog vređanja porodice i izjave koju sam ja izgovorio, koja nije sadržala psovku niti ozbiljnu uvredu prema njegovoj majci.

Takođe molim da se uzme u obzir da nisam imao nameru da vređam njegovu porodicu, već je izjava izrečena u trenutku rasprave bez konkretne uvredljive formulacije prema njegovoj majci.

Ne pokušavam da izbegnem odgovornost za svoje ponašanje, već samo da ukažem da situacija možda nije predstavljena u potpunosti i da ono što sam rekao nije bilo toliko ružno niti uvredljivo kako je opisano.

Zbog toga molim administraciju da još jednom razmotri odluku i uzme u obzir da nije bilo direktne psovke niti teškog vređanja njegove majke ili porodice.

Hvala na razumevanju.

Radulovic Maksa

Radulovic Maksa

Batonga
Igrač
Poštovana administracijo,

Želeo bih da se još jednom izjasnim povodom ove situacije i zamolim da se uzme u obzir tačan sadržaj moje izjave.

Tačno je da sam rekao „Dobiće i tvoja stara“, ali smatram da ta izjava nije bila direktna psovka niti teška uvreda upućena njegovoj majci ili porodici. Nisam koristio pogrdne reči, psovke niti sam vređao njegovu majku na način na koji se navodi u žalbi.

Razumem da pominjanje porodice može biti protumačeno kao neprimereno i prihvatam da izjava nije trebalo da bude izrečena. Međutim, smatram da treba napraviti razliku između direktnog vređanja porodice i izjave koju sam ja izgovorio, koja nije sadržala psovku niti ozbiljnu uvredu prema njegovoj majci.

Takođe molim da se uzme u obzir da nisam imao nameru da vređam njegovu porodicu, već je izjava izrečena u trenutku rasprave bez konkretne uvredljive formulacije prema njegovoj majci.

Ne pokušavam da izbegnem odgovornost za svoje ponašanje, već samo da ukažem da situacija možda nije predstavljena u potpunosti i da ono što sam rekao nije bilo toliko ružno niti uvredljivo kako je opisano.

Zbog toga molim administraciju da još jednom razmotri odluku i uzme u obzir da nije bilo direktne psovke niti teškog vređanja njegove majke ili porodice.

Hvala na razumevanju.

Stefan Belic | Mafija

Stefan Belic | Mafija

Old School
Deputy Lead Administrator
Forum Administrator
Quality Standards Team
Administrator Team
Event Team
Igrač
Reaction score:75
Pozdrav, sa vama je Deputy Lead Administrator | Roleplay Quality Standards Team | Event Team

Zahtev za unban se ODBIJA. Odluka administratora koji je pregledao zalbu je da kazna ostaje.

Status
Not open for further replies.

Personalize

Top Bottom