J
jeremic
Gost Prestolnice
Igrač
Reaction score:0
- - In-game nickname admina
- Mixa Dior
- - Razlog kazne
- ban perma zbog cit koj nisam nikad za gta koristio a jesam ga imao na pc i koristio sam ga za cs2
- - Datum i vreme kazne
- 12.5.2026 vreme15`41
- - Kratak opis situacije
- bio sam u rls orbiti i nisam se ni pucao niti sta samo me admin tpao na pc chek
bio sam na rls orbiti pakovao kutije i od jednom me tp admin kod njega na pc cheack,prilikom pc cheack su mi nasli neki cit koji je bio namenjen za cs a u njemu se nalazio i cit za rage mp proslo je vise od mesec ipo dana od pc cheaka.Mnogo mi nedostaju prijatelji i ljudi sa kojima sam provodio duze vreme pa ako bi ste mogli da pogledate i razmotrite sansu za un ban na pc cheak mogu ici kad god nije nikakav problem i cist sam znam da ste bili rekli da nemam vise sanse za bmrp da igram i da se vracam ali taj cit nisam nikad koristio za gta niti cu kad kad odlucite za pc chek vidi te i bas bi voleo da zaigram na bmrp kao nekad i ako bi ste zeleli da me pc chekate cist sam bio da se ovo nece ponoviti i u cs 2 jeasam ali u rage nisam i bas bi eto zeleo ako bi ste hteli sansu da mi date ako ne zelite nista onda i ako bi ste zeleli ponovo ruku da mi pruzite i sansu da se vratim znam da necete al eto pitam ako bi ste hteli razmislite i ako bi ste bili dobri i nikad vise se nece ponoviti ali nikad evo boga mi
.Unapred Hvala
.Unapred Hvala