PREGLEDANO zahtev za ban skidanje

Status
Not open for further replies.
markotravica

markotravica

Gost Prestolnice
Igrač
Reaction score:0
- In-game nickname admina
cedomir dimic vitali
- Razlog kazne
5.18 (forum zalba)
- Datum i vreme kazne
jucer
- Kratak opis situacije
pa vozo sam se i vidim hapse lice i ja pridjem u nadi da platim kao kaznu za njegov clan posto je samo provociro ili uznemiravo javni red i mir iz dobrote sam to hteo i ja ih pratim ovo ono i dodjemo do USP i taman vrata otvorena i ja krenem i dignu me u zrak i ovaj kaze magicno sam proso a nisam to je samo desync ili kako se vec zove onda kaze da sam ja kao odma znao da ga hapse ali ja njega ne poznajem i onda sam ga drzao i izvuko iz auta i ovaj nas je zgazio zasta nije kaznjen a i tome coveku su bili tejzali kroz auto zasta nisu kaznjeni i jos puklo mi je sta je ilija ikac utvrdio al eto
- Screenshot kazne
/
s

markotravica

markotravica

Gost Prestolnice
Igrač
Dogovarao sam se sa jednim clanom staffa i pruzio mi je jednu zadnju sansu i na to ja sam se dogovorio ako jos jednom prekrsim bilo koje pravilo makar dobio ono upozorenje sto sistem da za nrd da me saljete na permu bez zahteva za unban i bez pristupa forumu tako da molim vas vratite me.

SaboT

SaboT

Opasan lik iz podruma
Chief of Technical Supporter
Deputy Chief Administrator
Igrač
@Cedomir Dimic | Vitali

Marko Eric | Venomatic

Marko Eric | Venomatic

Venomatic
Deputy Lead Administrator
Head of Media
Administrator Team
Social Media Administrator
Igrač
Pozdrav, sa vama je Executiv Leader i Head of Media | Marko Erić

Što se tiče poslednje šanse, da ja sam mu dao poslednju šansu na serveru, jer iskreno se nadam da će posle svih stvari koje je radio na serveru konačno shvatiti svoje greške i u narednom periodu izbegavati kršenje pravila servera.

Sto se tiče same forum žalbe ona ostaje na stazi jer si ispravno kažnjen za masovno kršenje pravila servera.

SaboT

SaboT

Opasan lik iz podruma
Chief of Technical Supporter
Deputy Chief Administrator
Igrač
Zahtev odbijen, kolega je sve rekao.

Status
Not open for further replies.

Personalize

Top Bottom