Vincent
Gost Prestolnice
Igrač
Reaction score:0
- - In-game nickname admina
- Dejan Lukovic BIA
- - Razlog kazne
- Lazirani razlozi za koje i on sam nema dokaz: Vredjanje Direktora BIA , preletanje iz organizacije gde je napisano za sud a imam tacno evidentirane poruke gde je on meni piso da izmislim nesto da nije to za mene da bi dobio otkaz
- - Datum i vreme kazne
- 29.06.2026
- - Kratak opis situacije
- Bio sam u VRS 7 dana na celu Nacelnika RVO , tu sam sluzio i odlucio da odem po pozivu Baneta u Sud gde se uputio poruku Lukovicu bivsem drugaru da ja ne znam nistta i da mi ne ide i sta da radim gde je on meni sam predlozio da napisem nesto i da samim ti kad dobijem otkaz dodjem u BIA , gde kad sam dosao nisam mogao da istrpim neozbiljnost pojede dece koja su bila unutar agencije te sam napisao lepo i hoces li resavati ove nove ili ja idem pa pa ni jedna upucena losa recenica nije bila prema direktoru niti prema agenciji, Stoga nijedan dokaz nije dostavljen da bi mi se validno dala Blacklista (Imam dokaze naseg DM)
- - Screenshot kazne
- BMRP Leaders Slavoljub Petrovic 803-147
Osnovali smo stranku i imam zelju da se okusam u buducnosti ako budemo dosli na vlast tjt u vladu, shvatam da svakom treba prilika i da postoje mesta gde ne mogu da se uklopim
HVALA !
HVALA !