Tesla Milanković
Batonga
Igrač
Reaction score:0
- - In-game nickname admina
- Ivan Klajn
- - Razlog kazne
- Moji su pravili blokadu da me izbave sto nije uspjelo i svi su popadali i uradili LTA za to sam dobio skidanje i oni banove ali ja sam dobio blacklistu a nisam uopste ucestvovao osim jedne poruke koje sam napisao ali sam za 10 minuta promjenio misljenje i naredio da puste i mene i sve da idu svojim poslovima ali nisu ispostovali tako da molim vas donesite ispravnu odluku
- - Datum i vreme kazne
- 13.7.2026 20:00
- - Kratak opis situacije
- Bio sam hapsen i moji su to vidjeli jer je bilo u RTB suradjivao sam se i predao te su moji htjeli da odrze proteste sto sam ja rekao "nemojte nema potrebe". Kasnije je moj clan "Rajko Knezevic", "Mihajlo Djoric", "Veljko Nesic"predlozio da okupi RTB i spase me ja sam na prvu rekao da ajde ali sam ubrzo promjenio misljenje jer sam znao pravila i bio svjestan posljedica. Bilo je u sekundama kasno i neki su se povukli neki ne i kasnije sam priznao gresku i svjestan sam kazne ali molim vas da mi skinete blacklistu jer nisam nista strasno uradio niti ikome pokvario roleplay.
- - Screenshot kazne
- Nemam sc
Molim vas da mi skinete blacklistu jer jesam pogriješio ali isto tako dotični Ivan Klajn je morao pred 10 lidera i zamjenika da pokaže snimak da bi me svi kasnije zajebavali i sprdali, ja sam IC dobio kaznu i odgovarao zatvorom a OOC ništa nisam jer su za pocetak se ponudili da me spase ja sam reko dodjite ako zelite spasite me i onda sm 5 minuta kasnije gdje ivan nema dokaz molio ih i reko da idu svojim poslovima da me puste svakako cu odgovarat zatvorom sto doticni ocito nema kao dokaz. Molio bih da mi date skidanje blackliste jer svakako 4 dana se ne mogu zaposliti zbog dosije-a ali zelim napraviti novu rp pricu i cisto krenuti od nule u drzavnim organizacijama ali to na ovakav nacin nemogu nikako. Dugo igram server i samo sam 2 put kaznjen od admina za ovo sam i OOC odgovarao skidanjem liderske pozicije u redu ali ne bi volio da dobijem blacklistu jer stvarno nisam nista lose uradio. Molim vas dajte mi skidanje blackliste i promatrajte me da vidite da sranje vise necu napraviti ovo je smatram sasvim fer jer nisam uopste ucestvovao napiso sam 1 poruku pa sam kasnije promjenio misljenje i to bi bilo produzenje IC kazne zatvorske al nije iz razloga zato sto nisam ucestvovao. Volio bih i molio da mi pruzite sansu. HVALA na citanju <3