D
djurko56
Početnik
Igrač
Reaction score:0
- - In-game nickname admina
- .
- - Razlog kazne
- .
- - Datum i vreme kazne
- .
- - Kratak opis situacije
- .
- - Screenshot kazne
- .
Niko Cross direktor rtba mi je dao bl sa svih drzavnih org , zbog nikakvog razloga vrv je bio iznerviran u tom trenutku,zato sto sam presao u advokate, zatim je PAK pricao sa njim da mi se to skloni i on se slozio sa tim.Napisao je na diskordu da mi se skloni bl lista sa svih drzavnih org i da ostane bl samo na rtb, medjutim dobio je x na poruku od nekog admina.Ja stvarno ne znam razlog i ovo je prvi put da se susrecem sa ovim ,nisam imao nikakvih problema ni sa adminima bukvalno ni sa kim samo sam igrao igricu.Hvala vam unapred, izvinjavam se na oduzimanju slobodnog vremena.Pozdrav.
DODATAK: BL sam dobio nepravedno jos jednom nista nisam uradio TREBALO BI DA IMAM BL SAMO ZA RTB, a sad sto necete da mi skinete razlog stvarno ne znam i ako postoji a ja znam da ne postoji razlog zeleo bih da mi se objasni.
DODATAK: BL sam dobio nepravedno jos jednom nista nisam uradio TREBALO BI DA IMAM BL SAMO ZA RTB, a sad sto necete da mi skinete razlog stvarno ne znam i ako postoji a ja znam da ne postoji razlog zeleo bih da mi se objasni.