PREGLEDANO ZAHTEV ZA UN BAN

Status
Not open for further replies.
david ulica 857 060

david ulica 857 060

Batonga
Igrač
Reaction score:0
- In-game nickname admina
Miksa Dior
- Razlog kazne
Deljene cheta
- Datum i vreme kazne
Perma bun
- Kratak opis situacije
Dobio ban za deljene cheta bez namere da ga djelim u losem pogledu
- Screenshot kazne
Trenutno ne mogu da posaljem kada budem mogo poslat cu
evo opet da probam za unban i da objasnim šta se desilo.

Jedan lik mi je poslao cheat i ja sam ga poslao drugaru. On me je pitao šta je to i ja sam mu rekao da je cheat, baš zato da ne bi slučajno mislio da je Redux i ubacio ga u igricu. Nisam imao namjeru da ga koristim niti da varam.

Poslije toga sam taj cheat obrisao sa PC-a i krenuo da brišem i iz naših poruka. Međutim, moj drugar je poslao svom drugu screenshot gdje se vidi da sam napisao da je cheat. U to vrijeme sam bio napolju i igrao se sa drugarima. Kad sam došao kući, oni su mi rekli da sam banovan i prvo sam mislio da se zezaju. Kad sam ušao, vidio sam da sam stvarno dobio ban zbog dijeljenja cheata.

Od tada je prošlo nekih 6 mjeseci, a u međuvremenu sam izgubio i taj Discord server gdje se sve to desilo, tako da više nemam način da pokažem cijeli razgovor.

Znam da mi je ovo drugi appeal i razumijem ako ste zbog toga skeptični, ali bih vas stvarno zamolio da još jednom razmotrite moj slučaj. Također mi nije urađen PC check, tako da sam spreman na PC check kad god treba i nemam nikakav problem s tim.

Znam da sam pogriješio što sam uopšte slao taj fajl dalje i neće se više ponoviti. Samo bih volio dobiti još jednu šansu da igram na serveru i od sada ću paziti na sve što šaljem i poštovati pravila.

Hvala što ste pročitali appeal i nadam se da ćete ga ovaj put razmotriti.

Marko Eric | Venomatic

Marko Eric | Venomatic

Venomatic
Deputy Lead Administrator
Head of Media
Administrator Team
Social Media Administrator
Igrač
Reaction score:1
@Mihail Sokolov | Mixa

Marko Eric | Venomatic

Marko Eric | Venomatic

Venomatic
Deputy Lead Administrator
Head of Media
Administrator Team
Social Media Administrator
Igrač
Reaction score:1
Zahtev za unban odbijen. Postavite novi zahtev 01.10.

Status
Not open for further replies.

Personalize

Top Bottom