PREGLEDANO Zahtev za Un Ban

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
K

Krstic_000

Gost Prestolnice
Igrač
Učlanjen(a):April 5, 2026
Poruka:14
Reaction score:0
Poena:25
- In-game nickname admina
Ne znam
- Razlog kazne
Pao PC Cheam
- Datum i vreme kazne
Petak na subotu oko 00:00 i 01:00
- Kratak opis situacije
Vidite ovako na početku PC cheaka mi je receno od admina ako imam da priznam ja nisam nista rekao jel sam na svoju ruku znao da nisam nista ubacivao sem network graphic i to to kad je testiranje bilo na sredini opet su mi rekli ako nesto imam da priznam ja sam opet isto rekao da nemam nista jel nista nisam ubacivao sem network kao sto sam reko.Kad se završio PC Cheak dobio sam rezultate da sam pao jel sam nesto imao gde je meni kroz sekundu proslo kroz glavu da mi je jedna drug sa BMRP bio namestao neki redux u pokušaju ja sam mu reko da stavi neki bilo koji ali da nije zabranjen gde i posto meni se nije svideo ja sam ga samo sklonio jel nisam ni znao šta mi je ubacivao gde se ja izvinjavam.Odradio sam novi sistem pa kad otkrile bi mogo da mi se ponovi PC CHEAK.izvinjavam se jos jednom
- Screenshot kazne
Nemam
Izvinjavam se hvala unapred

SaboT

SaboT

Opasan lik iz podruma
Deputy Chief Administrator
Chief of Technical Supporter
Igrač
Učlanjen(a):Avgust 22, 2025
Poruka:687
Poena:90
@Mihail Sokolov | Mixa @Mihajlo Simić | Miki

Mihail Sokolov | Mixa

Mihail Sokolov | Mixa

Mixa frizer sa vama!
Administrator Team
CheatHunters
Igrač
Učlanjen(a):Januar 21, 2026
Poruka:244
Reaction score:5
Poena:60
Tebi je nadjen exloader, wemod i 0 recoil. Takodje si non stop pisao i trollovao po discord grupe da imas shax, macro 1337 itd. Mozes se javiti tek pocetkom decembra dok ne budes razmislio o svom ponasanju i postupcima. Takodje, imao si cudne pretrage po pitanju cita.

K

Krstic_000

Gost Prestolnice
Igrač
Učlanjen(a):April 5, 2026
Poruka:14
Poena:25
Tebi je nadjen exloader, wemod i 0 recoil. Takodje si non stop pisao i trollovao po discord grupe da imas shax, macro 1337 itd. Mozes se javiti tek pocetkom decembra dok ne budes razmislio o svom ponasanju i postupcima. Takodje, imao si cudne pretrage po pitanju cita.
Ajde imajte dušu dajte nesto ranije moze neki početak novembar.Mislim pretraživao sam ono jel sam u to vreme kad sam to gledo bio banovan od rocstara.Ja se izvinjavam i za taj Troll ali ono daj nesto ranije nemoj tamo decembar.Hvala

Mihail Sokolov | Mixa

Mihail Sokolov | Mixa

Mixa frizer sa vama!
Administrator Team
CheatHunters
Igrač
Učlanjen(a):Januar 21, 2026
Poruka:244
Reaction score:5
Poena:60
Kao sto rekoh, decembar 1.

Cone🚀