D
Dadza
Gost Prestolnice
Igrač
Reaction score:0
- - In-game nickname admina
- Marko Eric
- - Razlog kazne
- Pravilo 4.19 LRP
- - Datum i vreme kazne
- 30/08/2026
- - Kratak opis situacije
- Nakon dužeg vremena sam se vratio da igram server i, nažalost, praktično odmah sam završio u jailu. Situacija je počela tako što su me policajci pratili, a jedan od njih mi je rekao da se zaustavim. U tom trenutku, pošto sam vozio normalno i nisam smatrao da sam napravio bilo kakav prekršaj, u afektu nisam razumeo zbog čega me zaustavljaju. Zbog toga nisam odmah postupio kako je trebalo. Nakon toga su stigle njegove kolege i pokušao sam da im objasnim da nisam napravio nikakav prekršaj i da nisam razumeo razlog zbog kog me zaustavljaju. Tokom cele situacije jedan od policajaca je izašao i gurnuo me, nakon čega sam nastavio da vozim i završio u vodi. Na kraju sam, u trenutku nervoze i besa, uradio Alt+F4 i izašao iz igre. Svestan sam da to što sam uradio nije bilo ispravno i ne pokušavam da opravdam svoj postupak. Razumem zašto sam kažnjen i iskreno mi je žao zbog toga. Posebno mi je krivo jer sam se nakon veoma dugog vremena vratio na server sa željom da ponovo igram i uživam u RP-u, a već na samom početku sam napravio grešku zbog koje sam završio u jailu. Ovim putem bih zamolio administraciju da uzme u obzir moje izvinjenje i da mi, ukoliko je moguće, smanji ili ukine kaznu. Smatram da je 1 dan jaila prilično velika kazna, pogotovo imajući u vidu da sam se tek vratio na server i da sam svestan svoje greške i iskreno se kajem zbog nje. Obećavam da se ovakva situacija sa moje strane neće ponoviti i da ću ubuduće mnogo bolje kontrolisati svoje postupke, čak i kada smatram da je situacija nepravedna ili kada sam iznerviran. Još jednom se iskreno izvinjavam administraciji i igračima koji su bili uključeni u situaciju. Nadam se da ćete uzeti moje izvinjenje u obzir i pružiti mi još jednu šansu. Hvala na izdvojenom vremenu i razmatranju zahteva.
- - Screenshot kazne
- https://prnt.sc/rBThVz9oRtvV
Nakon dužeg vremena sam se vratio da igram server i, nažalost, praktično odmah sam završio u jailu. Situacija je počela tako što su me policajci pratili, a jedan od njih mi je rekao da se zaustavim. U tom trenutku, pošto sam vozio normalno i nisam smatrao da sam napravio bilo kakav prekršaj, u afektu nisam razumeo zbog čega me zaustavljaju. Zbog toga nisam odmah postupio kako je trebalo. Nakon toga su stigle njegove kolege i pokušao sam da im objasnim da nisam napravio nikakav prekršaj i da nisam razumeo razlog zbog kog me zaustavljaju. Tokom cele situacije jedan od policajaca je izašao i gurnuo me, nakon čega sam nastavio da vozim i završio u vodi. Na kraju sam, u trenutku nervoze i besa, uradio Alt+F4 i izašao iz igre. Svestan sam da to što sam uradio nije bilo ispravno i ne pokušavam da opravdam svoj postupak. Razumem zašto sam kažnjen i iskreno mi je žao zbog toga. Posebno mi je krivo jer sam se nakon veoma dugog vremena vratio na server sa željom da ponovo igram i uživam u RP-u, a već na samom početku sam napravio grešku zbog koje sam završio u jailu. Ovim putem bih zamolio administraciju da uzme u obzir moje izvinjenje i da mi, ukoliko je moguće, smanji ili ukine kaznu. Smatram da je 1 dan jaila prilično velika kazna, pogotovo imajući u vidu da sam se tek vratio na server i da sam svestan svoje greške i iskreno se kajem zbog nje. Obećavam da se ovakva situacija sa moje strane neće ponoviti i da ću ubuduće mnogo bolje kontrolisati svoje postupke, čak i kada smatram da je situacija nepravedna ili kada sam iznerviran. Još jednom se iskreno izvinjavam administraciji i igračima koji su bili uključeni u situaciju. Nadam se da ćete uzeti moje izvinjenje u obzir i pružiti mi još jednu šansu. Hvala na izdvojenom vremenu i razmatranju zahteva.