PREGLEDANO Zahtev za Un-Jail

Status
Not open for further replies.
K

Krstic_000

Gost Prestolnice
Igrač
Reaction score:0
- In-game nickname admina
Darko Halilovic
- Razlog kazne
Pravilo projekta 4.7 (PA)
- Datum i vreme kazne
Oko 2 ujutru mislim
- Kratak opis situacije
E ovako bila je zona koju smo branili i ja sam ušao u zonu i hteo sam ono bas dole da pise moje ime kad nekog dovršim i skapirao sam da nemam nista od stvari gde sam ga rukama dovršio.Jako se izvinjavam na ovoj grešci gde i na forumu pise da moze max Jail od 30minuta do 360 minuta.Gde bi hteo molim vas da mi se skine kazna hvala unapred.
- Screenshot kazne
https://imgur.com/a/Mybs4IF
Izvinjavam vam se i molim vas da mi se skine kazna posto ce mi PC ERUPTIRATI

SaboT

SaboT

Opasan lik iz podruma
Deputy Chief Administrator
Chief of Technical Supporter
Igrač
Prema odluci staffa produženo je trajanje zbog višestrukog kršenja pravila u datom trenutku.
Također izdana je opomena ukoliko se nastave raditi problemi da će se kažnjavati maksimalno.

K

Krstic_000

Gost Prestolnice
Igrač
Prema odluci staffa produženo je trajanje zbog višestrukog kršenja pravila u datom trenutku.
Također izdana je opomena ukoliko se nastave raditi problemi da će se kažnjavati maksimalno.
Koko sada traje

K

Krstic_000

Gost Prestolnice
Igrač
Ajde ako možete umesto jail ban to vreme koko traje jel stvarno KOMP ce da mi eruptira.Ono molim vas sve vas razumem samo malo ako toga ako moze bio bi vam zahvalan

K

Krstic_000

Gost Prestolnice
Igrač
Ajde ako možete umesto jail ban to vreme koko traje jel stvarno KOMP ce da mi eruptira.Ono molim vas sve vas razumem samo malo ako toga ako moze bio bi vam zahvalan
I 24 H za to pravilo koje sam preksio,svi dobiju po 3 4 sata max

Cone🚀

Cone🚀

Bezbednosna Discord Agencija
Chief Administrator
Administrator
Igrač
Reaction score:7
Status
Not open for further replies.

Personalize

Top Bottom