PREGLEDANO Zahtev za unban 116-157

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
ANDRO

ANDRO

Šmeker
Igrač
Učlanjen(a):Avgust 21, 2025
Poruka:4
Reaction score:1
Poena:70
- In-game nickname admina
Marko Eric
- Razlog kazne
5.5, 5.7, 5.16
- Datum i vreme kazne
14.9.2026 21:41
- Kratak opis situacije
Dobio sam perma ban zato sto sam u svom LIVE prenosu spomenuo drugi server. Niti sam uvredio ovaj projekat niti ista slicno tome.
- Screenshot kazne
https://imgur.com/a/ASZb0Po
Postovanje, ukratko sam dole napisao situaciju. 50 ljudi je odprilike bilo tu i imam svedoke kako nikad nisam uvredio ovaj server niti ista slicno tome. Ja uopste nisam ni reklamirao druge servere a i kakve to veze ima sta ja pricam na mom live sa mojim jedinstvenim gledaocima i moderatorima. Pre godinu dana bio sam jedan od aktivnijih media partnera koji je reklamirao server svuda moguce, doveo 250 ljudi preko mog koda i da na kraju zbog gluposti izjavljene na lajvu dobijem perma ban, stvarno nema smisla. Ne znam sta ste culi i videli, al to nema veze sa uvredom ovog projekta i reklamiranja drugih. Svakako pre mesec dana kada sam pricao sa vlasnikom media partnera ovog servera, on mi je dozvolio da mogu da strimujem i druge servere uz bmrp i da cu svakako biti media. Kako sam ja onda perma ban dobio voleo bih da znam i ako moze da se resi situacija.

SaboT

SaboT

Opasan lik iz podruma
Deputy Chief Administrator
Chief of Technical Supporter
Igrač
Učlanjen(a):Avgust 22, 2025
Poruka:660
Reaction score:0
Poena:90
Kolega @Marko Eric | Venomatic

M

Mareee29

Početnik
Igrač
Učlanjen(a):Septembar 16, 2026
Poruka:1
Reaction score:0
Poena:5
Postovanje, ukratko sam dole napisao situaciju. 50 ljudi je odprilike bilo tu i imam svedoke kako nikad nisam uvredio ovaj server niti ista slicno tome. Ja uopste nisam ni reklamirao druge servere a i kakve to veze ima sta ja pricam na mom live sa mojim jedinstvenim gledaocima i moderatorima. Pre godinu dana bio sam jedan od aktivnijih media partnera koji je reklamirao server svuda moguce, doveo 250 ljudi preko mog koda i da na kraju zbog gluposti izjavljene na lajvu dobijem perma ban, stvarno nema smisla. Ne znam sta ste culi i videli, al to nema veze sa uvredom ovog projekta i reklamiranja drugih. Svakako pre mesec dana kada sam pricao sa vlasnikom media partnera ovog servera, on mi je dozvolio da mogu da strimujem i druge servere uz bmrp i da cu svakako biti media. Kako sam ja onda perma ban dobio voleo bih da znam i ako moze da se resi situacija.
Iskr ovo nuje za permu bio sam tu Ja Sam svedok

Cone🚀

Cone🚀

Bezbednosna Discord Agencija
Chief Administrator
Administrator
Igrač
Učlanjen(a):Avgust 17, 2025
Poruka:1.867
Reaction score:7
Poena:200
Starost:27