M
MilanMilanković
Početnik
Igrač
Reaction score:0
- - In-game nickname admina
- Ivan Klajn
- - Razlog kazne
- Zalbe na igraca 2485 i 2486
- - Datum i vreme kazne
- 12.05.2026. u 14:49h
- - Kratak opis situacije
- Masovno krsenje pravila(DM+DB+VREDJANJE)
Pozdrav svima!
Dana 12.05.2026.godine u 14:49h sam dobio ban,zbog masovnog krsenja pravila.Konkretno se odnosi na zalbe igraca 2485 i 2486.
Prva zalba
osao sam na auto pijacu,gde su se nalazila moja dva prijatelja,sa kojima sam normalno razgovarao.U nekom trenutku nailazi Avram Kokainovic kom se obracam sa recima:,,Avrame, jel znas da sam ja spustio Naciki bugu 150 miliona?", a on odgovara recima:,,ne zanima me,ti si i ovako ker!".Mene je to povredilo i iznerviralo,te sam ga ja pozvao da dodje sa strane,gde sam ga ubio,jer sam bio izrevoltiran njegovim vredjanjem.Znam da to nije pametan potez,ali u tom trenutku nisam mogao da se suzdrzim i da precutim na njegovo vredjanje.Znam da sam ishitreno odreagovao i zato sam dobio odgovarajuću kaznu,koja me je puno kostala,kostala ne igranja igrice,zbog bana.Odlucio sam da to vise ne radim i da mogu da resim na drugi nacin.Molio bih vas da prihvatite zahtev za unban i obecavam da se ovo vise ne ponoviti.
Druga zalba:Uradio sam MG i za to sam dobio 3 dana ban,koji mi je vec istekao.
Od mog bana je proslo 6 dana,mnogo mi nedostaju prijatelji kao i igranje sa njima, obecavam da cu se truditi da budem pametniji i da mudrije reagujem na ovakve provokacije i jos jednom vas molim da prihvatite ovaj zahtev-da mi,ako je ikako moguce,kao i da mi smanjite kaznu koju jesam zasluzio
Hvala unapred!
Dana 12.05.2026.godine u 14:49h sam dobio ban,zbog masovnog krsenja pravila.Konkretno se odnosi na zalbe igraca 2485 i 2486.
Prva zalba
Druga zalba:Uradio sam MG i za to sam dobio 3 dana ban,koji mi je vec istekao.
Od mog bana je proslo 6 dana,mnogo mi nedostaju prijatelji kao i igranje sa njima, obecavam da cu se truditi da budem pametniji i da mudrije reagujem na ovakve provokacije i jos jednom vas molim da prihvatite ovaj zahtev-da mi,ako je ikako moguce,kao i da mi smanjite kaznu koju jesam zasluzio
Hvala unapred!