PREGLEDANO Zahtev za Unban - Boban Bajkovic - 846-237

Status
Not open for further replies.
Boban Bajkovic

Boban Bajkovic

Gost Prestolnice
Igrač
Reaction score:0
- In-game nickname admina
Marko Belivuk, Roman Reznikov
- Razlog kazne
Vredjanje administracije
- Datum i vreme kazne
05.08.2026 - 23:46
- Kratak opis situacije
Izvredjao sam momka iz staffa jer sam imao privatni problem i prebacio sam bezveze…
- Screenshot kazne
https://imgur.com/a/0IAiRAC
Pozdrav svima, hteo bi da vam se obratim u vezi zahteva za unban mog naloga.. Situacija se desila kada me je Marko Belivuk momak iz vaseg Staffa PRAVEDNO zatvorio za DB, ja sam to vece imao nekih privatnih problema… Ukratko posvadjao sam se sa devojkom, izbacila me je iz takta u tim momentima me je Marko zatvorio i eskaliralo je u vredjanje od strane mene za koje se izistinski veoma kajem i molim vas za pomilovanje, obecavam da nikada vise u svom zivotu necu uvrediti nikoga na serveru kamoli nekog iz staffa, zao mi je za sve sto sam momku rekao povlacim svaku rec i iskreno se kajem… ako jos jednom bude takvih stvari od strane mene slobodno me zauvek banujte bez zahteva za unban… MOLIM SaboT-a i Marka Belivuka da mi oproste, ja Marka nisam ingame vredjao preterano ali u privatnom chatu na discordu jesam.. Svestan sam tezine mojih uvreda i nisam tako mislio jebiga desilo se u afektu zato vam ovo i pisem da bi znali ceo razlog situacije.. Ja nisam los momak i los covek samo tako brzo popizdim bez potrebe i opet vam kazem da se najiskrenije kajem i krivo mi je… Nece se vise nikada ponoviti obecavam vam svojim zivotom, a devojku sam oterao iz svog zivota i vise mi nece praviti presije u glavi da dolazi do ovoga…. Mnogo volim igru na ovom serveru i svi moji drugari i prijatelji igraju ovde i voleo bi da me vratite i da mi date jos jednu sansu ako je ikako moguce… Zahvaljujem na izdvojenom vremenu za mene!! <3

Boban Bajkovic

Boban Bajkovic

Gost Prestolnice
Igrač
Isto bi hteo da dodam i napomenem bitnu stvar da momku nisam uvredio nijednog clana porodice nego ISKLJUCIVO njega licno, za sta posedujem dokaze ako su potrebni!

SaboT

SaboT

Opasan lik iz podruma
Deputy Chief Administrator
Chief of Technical Supporter
Igrač
@Marko Belivuk | Dela pošto je tebi upućeno, izjasni se slobodno.

Marko Belivuk | Dela

Marko Belivuk | Dela

Batonga
Moderator Team
Igrač
@Marko Belivuk | Dela pošto je tebi upućeno, izjasni se slobodno.
Momak mi se izvinuo licno i rekao da je imao neke privatne probleme. Jeste pogresio, ali je ipak stao iza tog svega i pokajao se zbog toga. Smatram sto se mene tice da mu se da jos jedna sansa i da tu sansu opravda na pravi nacin. Nadam se da ces opravdati sansu koju smo ti dali.

Boban Bajkovic

Boban Bajkovic

Gost Prestolnice
Igrač
Momci hvala na pruzenoj prilici opravdacu svoje obecanje, beskrajno vam hvala!!!! @Marko Belivuk | Dela, @SaboT

SaboT

SaboT

Opasan lik iz podruma
Deputy Chief Administrator
Chief of Technical Supporter
Igrač
Status
Not open for further replies.

Personalize

Top Bottom