Zicer
Početnik
Igrač
Reaction score:0
- - In-game nickname admina
- Mihajlo Simić
- - Razlog kazne
- 5.1
- - Datum i vreme kazne
- 17/07/2026 10:41
- - Kratak opis situacije
- Otisao na skladiste zbagovala mi se igra i igraci stajali u mestu ja ih pucao nista se nije desavalo od jednom ja njih sve ubio. Dosao admin pitao me da li zelim pc chek. Odgovorio sam pozitivno. Naravno ovo se desilo zbog loseg neta ovo mi je prvi put na ovom serveru ali na jednom drugom vise puta mi se desilo. Usao sam na taj pc chek sve sam polozio na kraju admin kontolisao komp skinuo neku aplikaciju nije mogla da se pokrene i meni je u tom trenutku nestala struja. Posle par minuta cim je dosao i net odma sam hteo da nastavimo pc chek ali i u tom nekom stresu sam rekao da sam imao cheat jer dok smo imali pc chek rekao ako imam nesto da odma prijavim. Pa sam ja nekako to odlucio da kazem da ne dobijem ban i ako bi ga dobijo sve jedno. Priznao sam da sam imao pre cheat na kompu ali sam obrisao i odradio novi sistem tako su mi rekli da treba. Ovo pisem jer zelim da se vratim nece se vise ponoviti ako se desi opet necu pucati igrace. Cekaju me kolege i ceka me grad Beograd da cistimo skladista i borimo protiv kriminala. Shvatam svoje greske.
- - Screenshot kazne
- https://prnt.sc/qjba42aFBBFA
.