M
mateja1123
Početnik
Igrač
Reaction score:0
- - In-game nickname admina
- Ilija Ikac
- - Razlog kazne
- LTA (Napuštanje igrice tokom RP situacije)
- - Datum i vreme kazne
- 17.5.2026.
- - Kratak opis situacije
- Obrazloženje situacije:Dobio sam ban za LTA jer sam morao hitno da izađem iz igrice. Svestan sam greške i izvinjavam se. Pošto u sredu idem na ekskurziju i neću biti tu, molim vas za smanjenje kazne kako bih stigao da odigram malo sa društvom pre puta. Neće se ponoviti.
- - Screenshot kazne
- nemam sada
Ime i prezime na serveru: Matea Stamenkovic
ID accounta: 349827
Ime administratora koji vas je banovao: Ilija Ikac
Razlog bana: LTA (Napuštanje igrice tokom RP situacije)
Vreme i datum kada se to desilo: 17.5.2026.
Obrazloženje situacije i molba:
Poštovana administracijo, dobio sam ban zbog LTA (napuštanja igrice) dana 17.5.2026. od strane administratora Ilije Ikca. Svestan sam da sam pogrešio i prekršio pravilo servera, zbog čega se iskreno izvinjavam.
Razlog zašto vas molim za smanjenje ili skidanje kazne je taj što u sredu odlazim na ekskurziju. Ban mi regularno ističe u utorak, ali pošto u sredu putujem i neću biti kod kuće, neću imati uopšte vremena da igram kada kazna prođe. Želeo bih da iskoristim ovo malo slobodnog vremena pre puta da se igram sa društvom na serveru.
Obećavam da neću ponoviti istu grešku. Molim vas da mi izađete u susret i smanjite kaznu ukoliko je to moguće. Hvala unapred na izdvojenom vremenu i razumevanju.
ID accounta: 349827
Ime administratora koji vas je banovao: Ilija Ikac
Razlog bana: LTA (Napuštanje igrice tokom RP situacije)
Vreme i datum kada se to desilo: 17.5.2026.
Obrazloženje situacije i molba:
Poštovana administracijo, dobio sam ban zbog LTA (napuštanja igrice) dana 17.5.2026. od strane administratora Ilije Ikca. Svestan sam da sam pogrešio i prekršio pravilo servera, zbog čega se iskreno izvinjavam.
Razlog zašto vas molim za smanjenje ili skidanje kazne je taj što u sredu odlazim na ekskurziju. Ban mi regularno ističe u utorak, ali pošto u sredu putujem i neću biti kod kuće, neću imati uopšte vremena da igram kada kazna prođe. Želeo bih da iskoristim ovo malo slobodnog vremena pre puta da se igram sa društvom na serveru.
Obećavam da neću ponoviti istu grešku. Molim vas da mi izađete u susret i smanjite kaznu ukoliko je to moguće. Hvala unapred na izdvojenom vremenu i razumevanju.