PREGLEDANO Zahtev za unban Mateja Carnojevic 678-686

Status
Not open for further replies.
G

Gruba podjanini

Gost Prestolnice
Igrač
Reaction score:2
- In-game nickname admina
Jovana Rakocenic
- Razlog kazne
WarHouse dry
- Datum i vreme kazne
31.05.2026. 17:59
- Kratak opis situacije
dobio sam ban jer sam uzeo 4k maca i oko 15 pancira i 2 defa.Ja sam nakraju kupio 8k maca sa ananasa i ubacio i leava-o fam.Slobodno pogledaj te logove skladiste videce se da sam ubacio 8k maca a gospodin zoran poljak je isekao taj deo i krenuo da gleda logove od sredine gde smo uzimali trebao je od pocetka da se vidi da sam ubacio 8k maca jer sam ispao covek i vratio sve ali je on ispao bezobrazan i isekao taj deo.Molim vas pogledaj te logove i sve ce da se vidi da sam vratio i vise nego sto sam uzeo.Molim vas pogledaj te!Uzimao sam iz skladista uz odobrenje lidera ali posto je njih plan bio da nama napakoste ovako je to ispalo.Samo pogledaj te logove i istina ce se pokazati
- Screenshot kazne
https://medal.tv/games/screen-capture/clips/mP0u7ChzdMl9xQJHQ?invite=cr-MSwza2MsNjA2MzQ0Nzcw
.

Cone🚀

Cone🚀

Bezbednosna Discord Agencija
Chief Administrator
Administrator
Igrač
Reaction score:3
@Jovana Ivkov |Jejja

Molim te reci mi misljenje o ovoj situaciji?

G

Gruba podjanini

Gost Prestolnice
Igrač
@Jovana Ivkov |Jejja

Molim te reci mi misljenje o ovoj situaciji?
Molim vas za unban jer je stvarno nepravda i namestili su nas!

Z

zoran poljak

Gost Prestolnice
Igrač
Reaction score:0
Molim vas za unban jer je stvarno nepravda i namestili su nas!

Ja sam vama rekao da mozete(u odredjenim kolicinama)ali da pisete u evidenciji skladista da se zna sta ste uzimali posto smo imali poseban kanal u evidenciji skladusta.Vi ste digli sve izasli iz fama i niste nista napisali
admin je po mn skrou pravilno postupio

Rolex DiCaprio

Rolex DiCaprio

Šmeker
Kliper I
Igrač
admin je po mn skrou pravilno postupio
decko uzeo sam ono sto mi je trebalo a to je 4k maca za kombat 15 cvrstih pancira od 50 posto jer nismo imali zone i 2 defa kako bi mogao da dizem druge saigrace.Ja ne znam sta sam ja ovde digo bukvalno osnovne potrebe.

Z

zoran poljak

Gost Prestolnice
Igrač
decko uzeo sam ono sto mi je trebalo a to je 4k maca za kombat 15 cvrstih pancira od 50 posto jer nismo imali zone i 2 defa kako bi mogao da dizem druge saigrace.Ja ne znam sta sam ja ovde digo bukvalno osnovne potrebe.
Sve se videlo u logovima

G

Gruba podjanini

Gost Prestolnice
Igrač
Ja sam vama rekao da mozete(u odredjenim kolicinama)ali da pisete u evidenciji skladista da se zna sta ste uzimali posto smo imali poseban kanal u evidenciji skladusta.Vi ste digli sve izasli iz fama i niste nista napisali
Brate,15 pancira 2 defibilatora i revolver je tebi nešto previše?! Ako ti je tolko do toga kupicu ti i dati tebi!

Jovana Ivkov |Jejja

Jovana Ivkov |Jejja

Batonga
Moderator Team
Legal Faction Leader
Igrač
Okružni Sud
Pozdrav, sa vama je Administrator Level 4 & Legal Faction Management | Jovana Ivkov | Jejja
Pozdrav,Nakon pregleda svih priloženih dokaza i razmatranja svega što je uzeto i vraćeno, odluka ostaje ista. Igrač će biti kažnjen zbog uzimanja stvari iz sefa, jer je prekršio pravilo projekta 4.20 u sledećim tačkama:Materijali: više od 1000 jedinica.Oprema (oklop): više od 10 jedinica.Ovim postupkom prekršili ste navedena pravila. Iako navodite da ste vratili 8000 materijala, isti nisu evidentirani, te se ta tvrdnja ne može uzeti kao olakšavajuća okolnost.Shodno navedenom, donesena odluka ostaje na snazi, a kaznu ste dužni odslužiti do kraja, bez mogućnosti pomilovanja ili umanjenja. U budućnosti vas molimo da se pridržavate pravila projekta i obratite više pažnje na svoje postupke kako biste izbjegli slične sankcije.

G

Gruba podjanini

Gost Prestolnice
Igrač
Pozdrav, sa vama je Administrator Level 4 & Legal Faction Management | Jovana Ivkov | Jejja
Pozdrav,Nakon pregleda svih priloženih dokaza i razmatranja svega što je uzeto i vraćeno, odluka ostaje ista. Igrač će biti kažnjen zbog uzimanja stvari iz sefa, jer je prekršio pravilo projekta 4.20 u sledećim tačkama:Materijali: više od 1000 jedinica.Oprema (oklop): više od 10 jedinica.Ovim postupkom prekršili ste navedena pravila. Iako navodite da ste vratili 8000 materijala, isti nisu evidentirani, te se ta tvrdnja ne može uzeti kao olakšavajuća okolnost.Shodno navedenom, donesena odluka ostaje na snazi, a kaznu ste dužni odslužiti do kraja, bez mogućnosti pomilovanja ili umanjenja. U budućnosti vas molimo da se pridržavate pravila projekta i obratite više pažnje na svoje postupke kako biste izbjegli slične sankcije.
Vazi i hvala vam,samo mi nije jasno kako nije evidentirano 8k materijala ako stvarno jesmo vratili,u svakom slučaju hvala vam.

Cone🚀

Cone🚀

Bezbednosna Discord Agencija
Chief Administrator
Administrator
Igrač
Status
Not open for further replies.

Personalize

Top Bottom