NA RAZMATRANJU [Zahtev za Unban] Nickname; Ajla Urlik 554-214

aylllln

aylllln

Gost Prestolnice
Igrač
Reaction score:0
- In-game nickname admina
Stefan Belić
- Razlog kazne
by Stefan Belić
- Datum i vreme kazne
11.05.2026
- Kratak opis situacije
.
- Screenshot kazne
.
Pozdrav,
Sedmog jula 2026 godine sam podnijela zahtjev za unban i žalbu na staff - Stefan Belić [ODBIJENO].
Sticnje prava na novi ZAHTJEV za unban 1. August.
Kao što sam već objasnila situaciju određenima i u podforumu '' žalba na staff'' još nikad nisam dobila adekvatan odgovor osim da ''Nije utvrđeno da je Stefan zloupotrijebio poziciju'' niti adekvatne dokaze koji potvrđuju razloge mog PERMA bana.
I previše dokaza je dostavljeno s moje strane, s njegove još ni jedan dokaz koji ukazuje na sve to što sam ja ''počinila''.
Molim ljubazno administraciju da još jednom razmotri situaciju s moje strane i da li stvarno zaslužujem PERMA BAN za nešto što je preuveličano.
Samo neke stvari nisu fer, kad se radi o mješanju OC i IC nadam se da ćete naći neku sredinu za ovo.
lp :)

SaboT

SaboT

Opasan lik iz podruma
Chief of Technical Supporter
Deputy Chief Administrator
Igrač
@Stefan Belic | Mafija

Stefan Belic | Mafija

Stefan Belic | Mafija

Old School
Deputy Lead Administrator
Forum Administrator
Quality Standards Team
Event Team
Igrač
Reaction score:73
Dokazi za ban su pokazani kome je trebalo, administrator svoje dokaze ne kaci javno vec prosledjuje dalje. Obzirom da osoba nije zelela da prizna ni da napise da je slala OCC podatke gde su meni stizale pretne vec trazi da vidi dokaze koji su vec pregledani i u zalbi na staff je odgovoreno. Ja se ne slazem sa unban. Sto se mene tice moze se poslati zahtev za unban ponovo za mesec dana po adekvatnoj formi gde cu preci preko svega i dati sansu da zaigra ponovo na nasem serveru. OCC stvari se ne mesaju sa IC, ali svako linkovanje administratora je strogo zabranjeno i po tom pravilu je kazna izrecena.

SaboT

SaboT

Opasan lik iz podruma
Chief of Technical Supporter
Deputy Chief Administrator
Igrač
11.8 ces dobiti unban po isteku puna 3 mjeseca kazne.

Personalize

Top Bottom