PREGLEDANO Zahtev za Unban | №1

Status
Not open for further replies.
Coa74

Coa74

Šmeker
Igrač
Reaction score:25
0.1 Osnovni podaci:

0.1 Vaše IC ime (ime i prezime lika): /
0.2 Vaš OOC nadimak (Discord / forum): Coa (discord coasef)
0.3 Datum i vreme bana (ako znate): 19.08.2025
0.4 Administrator koji vas je banovao (ako znate): Willa
0.5 Razlog bana (onako kako piše u obaveštenju): Sherovanje screena neprimjerenog sadrzaja na discordu

1.0 Iskustvo igranja na serveru & Pravila i odgovornosti:

1.1 Da li ste ranije imali bilo koji vid kazne (warn, ban, admin jail)?: /
1.2 Koje ste pravilo prekršili? Sherovanje screena neprimjerenog sadrzaja na discordu

Dodatna pitanja:

Detaljno objašnjenje događaja koji je doveo do bana:

Znaci to mi je bukvalno prvi dan na serveru,i usao sam u voice gdje su momci igrali scrible da bi upoznao nove ljude.Pritom je tu bio momak iz mojeg grada.kada su svi izasli ja i on smo ostali i skapirali da imamo zajednicke drugove,on je meni sherovao njegovu galeriju i gledali te neke slike,pa sam onda ja njemu.I onda je usao neki momak i supporta i zajedno sa nama gledao,posle njega je i usao klinac od 12 godina i jos jedan momak.I ja sam pokazio jednu sliku gdje mi je rekao support da sklonim to,i ja sam sklonio.Zatim sam naisao na jedan video koji sam htio da pokazem momku iz mojeg grada i bacio forum djetetu koji je bio u voice kao "mozes li izac iz iz shera jer supportu smeta da si ti tu dok pustamo" i on je tu nesto rekao kao ne zanima me ili kako vec,i ja sam pustio taj video (Neopravdavam svoju gresku,niti je mogu opravdati tu sam porgijesio),nakon toga je usao support Vladimir,koji mi nije dao da ispircam svoju stranu price (i njega kapiram,jer sam ja napravio tu gresku) i posle toga sam dobio timeout 7 dana,pa nakon toga i ban.Tako da evo pisem ovaj zahtjev u nadi da ce biti odobren jer stvarno zelim da igram na serveru jer vidim da je dobra prica.I unaprijed se zahvaljujem na izdvojenomvremenu.

Da li priznajte prekršaj?
Priznajem

Zašto mislite da treba da budete unbanovani? (80+ reči)
Pa zasluzujem jer mi stvarno nije bilo losa namjera i usao sam prvi dan na server,jer evo strimujem fivem vec neko vrijeme i znaju me ljudi da ne igram na "snj" serverima tako da sam i pozvao dosta ljudi na discord server,taj dan sam i skupio 30+ invitova,no opet kazem nije ni to razlog za unban,samo eto nije mi bila losa namjera i nisam razmisljao o posljedicama u tom trenutku.Takodje kapiram da jedan media ne moze tako da se ponasa,tako da sve sto kazem baca u vodu

Willa_

Willa_

Vlasnik projekta
Management
Reaction score:20
Bit će razmotreno u idućih 72 sata.

Willa_

Willa_

Vlasnik projekta
Management
Reaction score:20
UNBAN odobren, s tim da imaš 1/3 warna i taj se 1 ne može nikada izbrisati.

Status
Not open for further replies.

Personalize

Top Bottom