PREGLEDANO Zahtev za Unban | №130

Status
Not open for further replies.
Boce

Boce

Batonga
Igrač
Reaction score:0
- In-game nickname admina
Stanko Pletikosic
- Razlog kazne
Dissbanovana familija
- Datum i vreme kazne
19.10.2025 05:33
- Kratak opis situacije
Nemam reci.Spavao sam i banovan sam.
- Screenshot kazne
https://ibb.co/twVZVhqg
Ne poznajem te momke ne poznajem ih nije moja ekipa.Ocekujem unban

Willa_

Willa_

Vlasnik projekta
Management
Reaction score:20
UNBAN odobren, ali u konzultaciji sa mnom nakon što Shone Walker raspusti familiju tijekom današnjeg dana i izvršimo provjeru novca i imovine koja je bila u okviru familije, UNBAN će dobiti i svi ostali članovi,

Zbog prouzrokovanih nebrojenih incidenata i poslije razgovora sa mnom, donosim sljedeće odluke:

1. Nema nitko pravo od UNBANovanih ljudi kreiranje nove familije odnosno postavljanja zahtjeva za osnivanjem idućih 90 dana.

2. Drugo, svima će bit oduzeto bilo kakvo oružje koje su posjedovali.

3. Treće, zabranjeno je da se više od 2 ljudi UNBANovanih s ove liste pridruže jednoj istoj familiji ili fakciji.

4. Posljednje, svatko tko je UNBANovan ima zadržan 1/2 WARNa idućih 60 dana nakon čega će se isti WARN izbrisati.

5. U slučaju bilo kakvog pokretanja osvete spram bilo koga, UNBANovani pojedinci dobivaju PERMA ban bez mogućnosti zahtjeva za UNBAN.

6. Prebacivanje bilo kakvih količina novca ili imovine između UNBANovanih rezultirat će oduzimanjem istih.

7. Pet osoba za koje je utvrđeno korištenje čita, neće dobiti UNBAN nikad.

Zaključno, radi transparentnosti procesa, demantiram navod o izvlačenju novca preko Money Abuse jer je dotična osoba donacijama stekla stvari koje posjeduje što je legitimno i u skladu sa pravilima projekta.

Willa_

Willa_

Vlasnik projekta
Management
Reaction score:20
UNBAN dodan, izbrisan inventory itemi.

Poštuj navedenih 7 pravila u gornjem postu.

Status
Not open for further replies.

Personalize

Top Bottom