Armani
Batonga
Igrač
Reaction score:0
In-game nickname adminaNepoznato- Razlog kazneKrsenje pravila Discorda- Ulazak sa Alt acc
0.1 Osnovni podaci:
0.1 Vaše IC ime (ime i prezime lika): /
0.2 Vaš OOC nadimak (Discord / forum): armanitata.
0.3 Datum i vreme bana (ako znate): neznam
0.4 Administrator koji vas je banovao (ako znate): Wila
0.5 Razlog bana (onako kako piše u obaveštenju): invajtao sam ljude na discord doveo sam oko 60ljudi i od tih 60 su bila moja 2,3 discord naloga
1.0 Iskustvo igranja na serveru & Pravila i odgovornosti:
1.1 Da li ste ranije imali bilo koji vid kazne (warn, ban, admin jail)?: Ne
1.2 Koje ste pravilo prekršili? Inviteovanje fake accounta na discord
Dodatna pitanja:
Detaljno objašnjenje događaja koji je doveo do bana:
Inviteova sam svoj alt account i time prekrsio pravilo voleo bih se vratiti na projekat i zabavljati se kao i svi drugi
Da li priznajte prekršaj?
Priznajem
Zašto mislite da treba da budete unbanovani? (80+ reči)Pozdrav, ovim putem želim da se izvinim administraciji i zajednici BMRP servera zbog toga što sam ušao sa alt naloga. Znam da to pravilo postoji s razlogom i da sam ga prekršio iz nepažnje i tvrdoglavosti. Nisam imao nameru da narušavam igru ili da ikome kvarim iskustvo, jednostavno sam doneo pogrešnu odluku jer nisam hteo da čekam. Nakon ovog iskustva shvatio sam da takve stvari nisu vredne rizika i da samo mogu da izgube priliku za zabavu i druženje na serveru. Iskreno se kajem i obećavam da se ovakva situacija nikada više neće ponoviti. Molim vas za razumevanje i drugu šansu da nastavim igrati po pravilima i budem deo zajednice na ispravan način.
0.1 Osnovni podaci:
0.1 Vaše IC ime (ime i prezime lika): /
0.2 Vaš OOC nadimak (Discord / forum): armanitata.
0.3 Datum i vreme bana (ako znate): neznam
0.4 Administrator koji vas je banovao (ako znate): Wila
0.5 Razlog bana (onako kako piše u obaveštenju): invajtao sam ljude na discord doveo sam oko 60ljudi i od tih 60 su bila moja 2,3 discord naloga
1.0 Iskustvo igranja na serveru & Pravila i odgovornosti:
1.1 Da li ste ranije imali bilo koji vid kazne (warn, ban, admin jail)?: Ne
1.2 Koje ste pravilo prekršili? Inviteovanje fake accounta na discord
Dodatna pitanja:
Detaljno objašnjenje događaja koji je doveo do bana:
Inviteova sam svoj alt account i time prekrsio pravilo voleo bih se vratiti na projekat i zabavljati se kao i svi drugi
Da li priznajte prekršaj?
Priznajem
Zašto mislite da treba da budete unbanovani? (80+ reči)Pozdrav, ovim putem želim da se izvinim administraciji i zajednici BMRP servera zbog toga što sam ušao sa alt naloga. Znam da to pravilo postoji s razlogom i da sam ga prekršio iz nepažnje i tvrdoglavosti. Nisam imao nameru da narušavam igru ili da ikome kvarim iskustvo, jednostavno sam doneo pogrešnu odluku jer nisam hteo da čekam. Nakon ovog iskustva shvatio sam da takve stvari nisu vredne rizika i da samo mogu da izgube priliku za zabavu i druženje na serveru. Iskreno se kajem i obećavam da se ovakva situacija nikada više neće ponoviti. Molim vas za razumevanje i drugu šansu da nastavim igrati po pravilima i budem deo zajednice na ispravan način.