C
Comi Obama
Gost Prestolnice
Illegal Faction Leader
Igrač
Kavaški klan
Reaction score:1
- - In-game nickname admina
- Nikola Golubovic
- - Razlog kazne
- Krsenje pravila 4.5.8
- - Datum i vreme kazne
- 26.10.2025 17:35
- - Kratak opis situacije
- gurnuo me fica i kaznjen sam za delo koje nisam pocinio.
- - Screenshot kazne
- https://imgur.com/a/QPasHz4
Dobar dan ovako danas u toku dana desila se pucnjava izmedju moje organizacije,vojske i bie nakon pljacke orbite gde sam ja omasio put tacnije skretanje na izlaz sa auto puta i morao da nastavim dalje zatim posto skyline ide 266 nisam stigao da odreagujem tacnije skrenuti jer je decko koji vozi ficu odjednom odlucio da se pribije (zakuca u mene) gde sam ja poleteo na rampu i preskocio na most zatim sam dobio demorgan na 1 dan.
Otisao sam u pomoc da pitam zasto sam kaznjen i decko mi je rekao razlog i da podnesem zalbu na forumu za unban zatim sam banovan skroz na 1d i 22h uz demorgan dodatni gde meni odjednom nista vise nije jasno, nisam dobio snimak gde sam i sta sam prekrsio trazio sam sam na forumu nisam mogao da nadjem nista ako je ikako moguce da makar znam zasto sam tacno kaznjen ovo je situacija od danas koja je napisana i stvarno nemam losu nameru igram normalno svaki dan od kako sam dosao nniti radim neke gluposti niti bilo sta pucam se na zonama,pljackama itd...
Ako je ikako moguce da dobijem adekvatan odgovor i obrazlozenje admina koji mi je dao ban da ja ne mogu igrati igricu kao svaki normalan igrac vec sada kada je sve x2 ja moram da cekam unban i da gubim motivaciju za igranjem.
Hvala unapred
Otisao sam u pomoc da pitam zasto sam kaznjen i decko mi je rekao razlog i da podnesem zalbu na forumu za unban zatim sam banovan skroz na 1d i 22h uz demorgan dodatni gde meni odjednom nista vise nije jasno, nisam dobio snimak gde sam i sta sam prekrsio trazio sam sam na forumu nisam mogao da nadjem nista ako je ikako moguce da makar znam zasto sam tacno kaznjen ovo je situacija od danas koja je napisana i stvarno nemam losu nameru igram normalno svaki dan od kako sam dosao nniti radim neke gluposti niti bilo sta pucam se na zonama,pljackama itd...
Ako je ikako moguce da dobijem adekvatan odgovor i obrazlozenje admina koji mi je dao ban da ja ne mogu igrati igricu kao svaki normalan igrac vec sada kada je sve x2 ja moram da cekam unban i da gubim motivaciju za igranjem.
Hvala unapred
Last edited by a moderator: