PREGLEDANO Zahtev za Unban | №181

Status
Not open for further replies.
J

Joooske

Gost Prestolnice
Igrač
Reaction score:0
- In-game nickname admina
Toma Gavrilovic
- Razlog kazne
PG skokovi
- Datum i vreme kazne
18:00 27.10.2025
- Kratak opis situacije
Sve je u videu i napisao sam znaci 1:1 je trazim da se i oni kazne ili da se meni skine kazna
- Screenshot kazne
https://imgur.com/a/R7Y4PPf
Banovan za PG skokove a skocili za mnom sa mosta.Poceli da me jure a oni se zakucali u mene u suprotnoj traci.Banovali me posle 2 min jer sam im pobegao.

J

Joooske

Gost Prestolnice
Igrač
Samo bih zamolio da se resi do sutra jer bih sutra popodne da strimujem pa vas molim kao bracu da me unjail,ljubi brat i izvinite na smetnji.

T

Toma Gavrilovic | Lexa

Gost Prestolnice
Igrač
Licno sam pratio tebe par sekundi jer sam video da ima potencijala za PG sto se ispostavilo tacno. Ja nemam snimak kako momci iz PDa rade PG i ne mogu da ih kaznim za to. Na tvom snimku se ne cuje udarac njihovog vozila o pod i tu ne moze da se tvrdi sa sigurnoscu da su oni skocili dok za tebe imam direktan dokaz. Ako imas neki dokaz za njih gde se sve lepo vidi onda posalji i mi cemo to da resimo. To sto si strimer ti ne daje za pravo da krsis najstrozije server pravilo.

J

Joooske

Gost Prestolnice
Igrač
Dobro brate ajde onda mi samo reci kako je moguce da su se iste sekunde stvorili za mnom sa mosta?

J

Joooske

Gost Prestolnice
Igrač
I jos jedna stvar znaci ovo funkcionise ipak moja rec protiv adminove iako ja imam snimak a ti ne,da se svadjam sad i da slikam svaki put kad vidim lika kako radi PG 100 igraca bi bilo u jail i to ne moze niko da porekne zato sam i trazio s jedne strane da se oslobodim.Pored toga ajde PG,ali svaki dan se na serveru krse pravila i RDM i FearRP i sve zivo drugo tako da mislim da niste fer u tom pogledu.Svakako postujem vasu ovu odluku ali ne mogu da prihvatim da je vas argument "pratio sam te licno ali nemam snimak kako momci iz PDa sskacu za mnom" kad se pojavljuju na snimku odma kad sam skocio.

J

Joooske

Gost Prestolnice
Igrač
Trazim da mi se kazna bar smanji obzirom da nemate dokaza da i oni nisu skocili za mnom,ja sam u jailu vec 15 sati sto mislim da je sasvim dovoljno za datu situaciju.Eventualno mi izadjite u sustret da u jailu budem do 13h to je 19h jaila umesto 24.

T

Toma Gavrilovic | Lexa

Gost Prestolnice
Igrač
Vidi druze, mnogo se krse srw pravila i ja dnevno jailam po 50 ljudi, u par dana je bilo 10 ovakvih PG skokova. Pravila su za sve ista i ja ne mogu da kaznim nekog ako nemam cvrt dokaz. Ne znam da li su oni skocili sa mosta ili se patrola pojavila ispod mosta, nemam dokaz za to i ne mogu da ih sankcionisem, prosto.

J

Joooske

Gost Prestolnice
Igrač
u redu ne morate da njih sankcionisete ali mogu li bar da dobijem manje vreme u jailu obzirom da ne moze patrola da se "pojavi" na tom mestu kad je to ista patrola koja me jurila,svakako ja samo trazim manje vremena u jailu ili eventualno unjail do 19h pa posle toga mogu opet da zavrsim kaznu.Samo trazim da mi se izadje u susret obzirom da kulturno to trazim i da priznajem da jesam pogresio a ne znam koji dokaz jos da nadjem i kako da dokazem da jesu skocili

J

Joooske

Gost Prestolnice
Igrač
Samo trazim umesto da budem u jailu do 19h budem do 13h nista vise ne trazim a mislim da je korektno

N

Nikola Golubovic | Golub

Menadzer Legalnih Fakcija
Igrač
Reaction score:15
Zahtev odbijen, PG skokovi vozilima su strogo zabranjeni, iduci put perma ban
Zabranjeno: Zabranjeni su nerealistični skokovi sa vozilima
[Perma Ban]

Status
Not open for further replies.

Personalize

Top Bottom