PREGLEDANO Zahtev za UnBan | №1865

Status
Not open for further replies.
M

marko jankovic

Početnik
Igrač
Reaction score:0
- In-game nickname admina
Relja Obradovic
- Razlog kazne
IRL pretnje
- Datum i vreme kazne
10.04.2026 16:57 1mesec 1dan
- Kratak opis situacije
Zdravo danas sam dobio ban za IRL pretnje.Situacija se odigrala ovako u konobi postoji citer koji nam upropastava pljacke vec 7dana ja vidno iznerviran nisam mogao da izdrzim vise i otisao sam da se raspravljam sa njim svadja je eskalirala u pretnje koje je snimio muky i okacio na forum te sam ja banovan na 31dan zbog toga.Svestan sam da sam pogresio kada sam mu pretio ali jednostavno niko nije mogao da izdrzi njihovo citovanje.Hteo bih samo na kraju da kazem da se ovakve stvari sa moje strane nece nikad vise ponoviti i da bih trebao dobiti unban.Hvala na razumevanju.
- Screenshot kazne
https://medal.tv/games/gta-v/clips/mu8fHnZG67K6xpqNk?invite=cr-MSwydGwsNTQ4MjgyMDg0&v=2
.

Willa_

Willa_

Vlasnik projekta
Management
Reaction score:20
@Relja Obradović | Baba izjasni se i odluči hoćeš li ostat pri kazni ili je smanjiti.

Relja Obradović | Baba

Relja Obradović | Baba

Ona baka što peče rakiju
Chief of Forum Team
Forum Administrator
Deputy Head Curator
Administrator Team
Reaction score:5
Pozdrav, sa vama je Administrator level 4 | Deputy Forum Manager | Relja Obradović
U video dokazu koji je bio dostavljen u toj žalbi se jasno čuje šta je igrač izgovorio te i Pravilo projekta 5.6.1 jasno govori da pretnje van igre su zabranjene.
Ja smatram da onakve rečenice ne treba da se izgovaraju nekom pre svega zbog igrice.
Moja odluka je da Ban treba da ostane.

Cone🚀

Cone🚀

Bezbednosna Discord Agencija
Chief Administrator
Administrator
Legal Faction Management
Igrač
Reaction score:3
Pozdrav,sa vama je Chief Administrator & Legal Faction Management

Vas zahtev je odbijen.

Status