PREGLEDANO Zahtev za Unban | №231

Status
Not open for further replies.
C

Comi Obama

Gost Prestolnice
Illegal Faction Leader
Igrač
Kavaški klan
Reaction score:1
- In-game nickname admina
Nemanja Nenadovic
- Razlog kazne
cheat
- Datum i vreme kazne
01.11.2025 00:56
- Kratak opis situacije
Pored 2 pc check-a bez problema uradjenih nekom je banulo da me samo perma bana
- Screenshot kazne
https://imgur.com/a/crwBdij
Ovako prosao sam kroz 2 pc check-a bez problema nisam se bunio niti jednog trenutka, uvek sam bio za to ako ima neki problem oko mog pucanja da se resi to.
Aktivno se dm-am vec dugi niz godina na rage platformi imam citavih 3 godine dm-a i nikad nisam odbio bilo kakvu proveru
Takodje imam preko 10 hiljada sati provedeno na fivem sto dm tako i rp serverima
Nisam dosao ovde da bih se pravio pametan i cheatovao da bi drugima unistavao igru niti bilo sta doso sam da se zajebavam sa drustvom da se pucamo i druzimo pre svega
Ovaj ban je stvarno glupost iz razloga jer uz svaki moj prihvacen pc check bez problema opet sam dobio ban bez kvalitetnog razloga
Provodim brda na serveru vremena pored toga uplatio sam i neke pare (sto je manje bitno)
Samo ocu da igram igricu jer server je bruka uzima mi paznju i ocu da se zajebavam sa drustvom
Niti u jednom trenutku nisam imao nameru da nekom nesto sjebem,citujem i ostale gluposti da stetim serveru
To sto se jednostavno dobro pucam uvek mogu dokazati da je to samo iskustvo i skill koji je stecen kroz godine pucanja bez bilo kakvih dodataka sto povezuje sa razlogom bana
Uvek sam tu u svako doba dana noci za svaku nesuglasicu ili problem (otvoren za razgovor)
Samo zelim mogucnost kao svaki igrac na vasem serveru da igram igricu,zajebavam sa drustvom i da se popucam
Sto se tice rpa uvek sam bio za to sa normalnim ljudima (koji nisu nadrkani,bezobrazni i umisljeni)
Ovaj zahtev za ban mozete uvek lako odbiti ali isto tako mislim da mozete i da pogleda malo opsirniju sliku i da razmilite normalnije u vezi vase odluke uvek ako treba jos 10 puta pc check nije problem to sam rekao vise puta i nemam nameru da bilo koga pravim budalom ili ostalo
Jedino sto ovde mogu traziti to je unban i nista drugo

Last edited by a moderator:
Nikola Zivkovic | kRimiX

Nikola Zivkovic | kRimiX

Šmeker
Igrač
Reaction score:72
Pozdrav, sa tobom je Admin Level 3 & Head of Forum Team

Sačekaj odgovor MANAGEMENT TEAM-A.

@Willa_

N

Nikola Golubovic | Golub