Lucijan Markovic
Gost Prestolnice
Igrač
Reaction score:0
- - In-game nickname admina
- Stanko Pletikosic
- - Razlog kazne
- Sledi u opisu >>
- - Datum i vreme kazne
- Permanent Ban
- - Kratak opis situacije
- E ovako, ja sam pustio oglas da prodajem Lamborghini Urus 30 miliona. Javio mi se neki lik da se nadjemo kod glavne garaze. Kaze da je novi igrac i da nema para, pa me pitao moze li da mi da cs skinove u zamenu. U tom trenutku sam bio na Discordu i strimao sam sve mojim drugovima, i svi su rekli da idem da ga testiram I da ga okacim na forum jer zbog toga moze da dobije ban. Kad sam dosao tamo, on bio u nekom pezou i pitao me jel moze bez para, za CS2 skinove. Ja sam mu sarkastično rekao “da, moze bez para za cs skinove” I izgleda da je neki random lik to snimio i okacio na forum, pa sam zbog toga dobio ban a lik koji je trazio nije dobio jos uvek ban. Hocu samo da naglasim da sam donator i da sam dao puno para na server I dao bih jos, nisam lud da krsim osnovno pravilo igre i da rizikujem sve to. Nazalost, svoj strim ne mogu da vratim i nemam snimak iz moje perspektive, jer Discord nema DVR i ne moze se sacuvati snimak, I snimacu situacije od sad. Zato pisem ovaj zahtev i molim da se situacija pogleda jos jednom. In-game ime i prezime: Lucijan Markovic ID: 753-163
- - Screenshot kazne
- //
Lucijan Markovic ID: 753-163