PREGLEDANO Zahtev za Unban | №24

Status
Not open for further replies.
Armani

Armani

Batonga
Igrač
Reaction score:0
Pozdrav, ovim putem želim da se izvinim administraciji i celoj zajednici zato što sam prekršio pravila. Doveo sam preko 60 clanova na discord i tu sam od 700membera želeo da pomognem i podržim zajednicu, ali sam napravio veliku grešku kada sam koristio 2-3 alt naloga. Znam da to nije bilo ispravno i da sam opet pogrešio, ali stvarno nisam imao lošu nameru. Želim da dokažem da mi je stalo do servera i zajednice, jer sam uložio dosta truda da dovedem ljude. Molim vas da mi pružite još jednu šansu da se vratim, obećavam da više neću kršiti pravila i da ću se truditi da doprinosim samo na ispravan način.
Discord name:Armanitata.
Discord id:1220658860415782954

Armani

Armani

Batonga
Igrač
Poštovanje, molim vas da razmotrite moj zahtev za unban. Svestan sam greške i iskreno se izvinjavam — to se neće ponoviti. U budućnosti bih voleo da se prijavim za administraciju i dokažem da mogu doprineti zajednici.

Armani

Armani

Batonga
Igrač
Da li priznajete prekršaj?
Da priznajem svoj prekršaj i žao mi je zbog toga banovan Shvatio sam grešku i u budućnosti cu se pridržavati pravila servera.

F1ća

F1ća

Šmeker
Igrač
Reaction score:9
Pozdrav bice razmotreno u narednih 72h.

Willa_

Willa_

Vlasnik projekta
Management
Reaction score:20
Zahtjev odbijen. Nakon što si banovan, širio si dezinformacije o serveru da je sve potpuno izmišljeno i poticao ljude da napuste server. Drugo, imao si 61 invite, od toga je na Discordu 28 ljudi ostalo koji uopće igraju GTA 5.

Pronađi drugu zajednicu gdje se možeš tako ponašati, nama treba zdrav i pristojan community.

Status
Not open for further replies.

Personalize

Top Bottom