PREGLEDANO Zahtev za Unban | №25

Status
Not open for further replies.
T

tozi

Gost Prestolnice
Igrač
Reaction score:0
postovana administracijo ja se izvinjavam zato sto sam prico neke gluposti koje su me dovele do ove situacije ja se izvinjavam za sve sto sam pricao nisam mislio tako
mene ne treba uzimati za ozbiljno sta god kazem ne misim ozbiljno i sad bih zamolio administraciju da mi daju drugu sansu i obecajem
da necu vise pricat gluposti i pravit praviti iste te gluposti ja molim svu administraciju da mi oprste za moje gluposti da mi pruze drugu sansu da se ispravim
da mogu igrati na serveru kada se otvori . sa postovnjem tozi

Cone🚀

Cone🚀

Bezbednosna Discord Agencija
Chief Administrator
Administrator
Legal Faction Management
Igrač
Reaction score:3
postovana administracijo ja se izvinjavam zato sto sam prico neke gluposti koje su me dovele do ove situacije ja se izvinjavam za sve sto sam pricao nisam mislio tako
mene ne treba uzimati za ozbiljno sta god kazem ne misim ozbiljno i sad bih zamolio administraciju da mi daju drugu sansu i obecajem
da necu vise pricat gluposti i pravit praviti iste te gluposti ja molim svu administraciju da mi oprste za moje gluposti da mi pruze drugu sansu da se ispravim
da mogu igrati na serveru kada se otvori . sa postovnjem tozi
Pozz Tozi,koliko znam ti si vec pisao jedan zahtev za unban i nije ti odobreno,sada si zatrazio novi sa maltene istim tekstom?

Kako god,kada Forum Team razmotri zahtev,dobices odgovor.

Nikola Zivkovic | kRimiX

Nikola Zivkovic | kRimiX

Šmeker
Legal Faction Leader
Igrač
Vojska Republike Srbije
Reaction score:72
Bice razmotreno do narednih 72 sata.

Willa_

Willa_

Vlasnik projekta
Management