S
Stanoje Glavas
Batonga
Igrač
Reaction score:0
- - In-game nickname admina
- Stanko Pletikosic
- - Razlog kazne
- Psovanje , Laganje , Krsenje drugih pravila
- - Datum i vreme kazne
- Perma do 2106godine
- - Kratak opis situacije
- Napisao sam gore iznad
- - Screenshot kazne
- https://imgur.com/a/uvvYfhX
Hteo sam da se izvinim jos jednom . Napravio sam veliku gresku sto nisam slusao koksa pre svega pa sve ostale odmine, jezik mi je bio brzi od pameti i to me je kostalo . Stanko mi je vec jednom progledao kroz prste a i willa . Hteo bih kompletno da se izvinim na svom ponasanju i unistavanju rp-a . Ovo je samo izvinjenje i sta svarno mislim sacekacu period da posaljem zahtev za unban . Klinac sam nisam razmisljao u tom trenutnu tako da mogu da nekog povredim svojim recica svorim ljudima losi sliku od ovo rp projektu . Svarno mi nije bila namera jednostavno moja losa mana koju sve vise i vise pokusavam da istrebim totalno u zadnje vreme da cutim i kad treba i kad ne treba . Obecavam po zadnji put , oprostite mi nece se desavati vise ovakve greske sa moje strane drzacu jezik i prvo misliti glavom . Ovih nekoliko dana ne mogu da zivim drustvo igra ja sedim i razmisljam o greskama tako mi i treba kad sam majmun i ne razmisljam odmah nego tek kad napravim sranje . Stanko izvini i tebi dao si mi sansu ja sam rekao da cu ispraviti nisam nisam je shvatio ozbiljno i prokockao sam tvoje poverenje , izvini za one reci u pozivu ne promisljeno sam ih rekao i posle se tesko pokajao . Izvinite momci Krimix , Vladimir . Koks , Stanko , Mafija koji su bili u pozivu , a i svi ostali
Dajte mi jos jednu sansu , necete se pokajati obecavam po zadnji put poboljsavam svoj rp , Tek kasnije sam shvatio posledice svojih leci ,a tek jos kasnije saznao da ste apsolutno svi stariji od mene i provalio koji je to ustvari bio disrispect prema vama . Ja nisam stvarno znao da je tolika razlika . Izvinite stvarno na ne kulturi i ponasanju. Ne moze nista da me opravda za takvo ponsanje ali shavtam i ja da me pubertet drma pa i ja imam neke svoje bubice koje izbacujem , ali ne na serveru.
Izvinite na svoj ne kulturi i ponasanju sto vas nisam slusao . Za neke stvari stvarno nisam cuo posto sam stvarno gluv malo , mogu papir ds izvadim da vam slikam ako treba
Stvarno ne mogu vise da izdrzim da ne igram server je ko droga
Duboko se izvinjavam za svoje ponasanje, ako ima neki nacin da to mogu da ispravim ingame ili izvan igre recite , Svarno se ponoviti nece
Izvinite kompletno ceo staff na mom ponasanju , neozbiljnosti , krsenju pravila , nekulturi i tkd . Duboko se izvinjavam . Stanoje Glavas
Dajte mi jos jednu sansu , necete se pokajati obecavam po zadnji put poboljsavam svoj rp , Tek kasnije sam shvatio posledice svojih leci ,a tek jos kasnije saznao da ste apsolutno svi stariji od mene i provalio koji je to ustvari bio disrispect prema vama . Ja nisam stvarno znao da je tolika razlika . Izvinite stvarno na ne kulturi i ponasanju. Ne moze nista da me opravda za takvo ponsanje ali shavtam i ja da me pubertet drma pa i ja imam neke svoje bubice koje izbacujem , ali ne na serveru.
Izvinite na svoj ne kulturi i ponasanju sto vas nisam slusao . Za neke stvari stvarno nisam cuo posto sam stvarno gluv malo , mogu papir ds izvadim da vam slikam ako treba
Stvarno ne mogu vise da izdrzim da ne igram server je ko droga
Duboko se izvinjavam za svoje ponasanje, ako ima neki nacin da to mogu da ispravim ingame ili izvan igre recite , Svarno se ponoviti nece
Izvinite kompletno ceo staff na mom ponasanju , neozbiljnosti , krsenju pravila , nekulturi i tkd . Duboko se izvinjavam . Stanoje Glavas